Vacature Docent Engels, 2e graads in Emmen

Onderwijs

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Carmelcollege Emmen
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Emmen
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

Vacature

Functietitel
Docent Engels, 2e graads 
Plaatsingsdatum
10-4-2018
Met ingang van
03-09-2018
Referentienummer
2879
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Ben jij een tweedegraads docent Engels en ben je vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar voor een baan op een TTO-school in Emmen? Past lesgeven in havo/atheneum goed bij jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen in klas 1 tot en met 3 van havo/atheneum, zo mogelijk ook in de TTO-afdeling. Door jouw inspirerende manier van lesgeven weet je leerlingen keer op keer te boeien en stimuleer je hen tot optimale prestaties voor je vak.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels. Native speakers met een lesbevoegdheid Engels worden met nadruk uitgenodigd om te solliciteren. Een aantal lessen zullen dan gegeven kunnen worden in onze tweetalige afdeling.
Je bent gemakkelijk in de omgang en een prettige collega. Verder ben je goed op de hoogte van de nieuwste vakgerichte onderwijsontwikkelingen. Je bent een teamspeler die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen en verbeteren van het vak Engels bij ons op school.

Jouw werkplek
Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (tto) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (LOOT) en sportklassen voor leerlingen van het eerste en tweede leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.900 leerlingen (verdeel over twee gebouwen) en daarnaast circa 180 mensen in dienst. Differentiatie is een van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.
Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,6 – 0,8 fte. In eerste instantie voor de duur van een schooljaar, maar bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 3 september 2018.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Meer weten?
Contactpersoon: Mevrouw M. van der Wel
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Functie: Teamleider havo/atheneum
Telefoon: 0591 - 622 870

Tijdens de meivakantie (van 21 april tot en met 6 mei 2018) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 7 mei zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 3.978,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.