Vacature Docent LB Wiskunde/Rekenen - 2e graads in Purmerend

Onderwijs

Over SG Antoni Gaudí

Naam school
SG Antoni Gaudí
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.
Bijzonderheden
Het SG Antoni Gaudí is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Vacature

Functietitel
Docent LB Wiskunde/Rekenen - 2e graads 
Plaatsingsdatum
9-4-2018
Referentienummer
20181003
Soort vacature
Parttime
FTE
0,45-0,6
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging SG Antoni Gaudí per 1 augustus 2018 een vacature voor een
Docent LB Wiskunde/Rekenen, 2e graads
(0,45-0,6 fte)

Naar wie zijn wij op zoek? 
Als docent wiskunde ga je lesgeven aan de vmbo-leerlingen in de leeftijdscategorie van 12 tot 16 jaar. Je verzorgt lessen op het gebied van wiskunde/rekenen en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan vmbo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 3.978,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site www.meesterbaan.nl worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contactpersoon
Mevr. A.M. Kok
kka@psg.nl
+31 299 - 413327
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.