Vacature Senior Beleidsmedewerker in Amsterdam

Onderwijs

Over ROC van Amsterdam | Flevoland

Naam school
ROC van Amsterdam | Flevoland
Contactpersoon
Afd. Personeelszaken
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Senior Beleidsmedewerker 
Plaatsingsdatum
9-4-2018
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Voor het Cluster Organisatiebesturing van de Bestuursdienst zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste senior beleidsmedewerker met als aandachtsgebieden voortijdig schoolverlaten en bijzondere regelingen. Het cluster bestaat uit acht beleidsmedewerkers met  ieder een eigen expertisegebied. Binnen het cluster werk je samen met twee andere collega’s met wie je gezamenlijk vorm geeft aan het doelgroepenbeleid van het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland. Daarnaast ben je accounthouder voor een of meerdere MBO Colleges en domeinen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij het ROC van Amsterdam | Flevoland? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wat ga je doen?
Je bent adviseur voor de Raad van Bestuur en inhoudelijk deskundige op de expertisegebieden voortijdig schoolverlaten en speciale regelingen als plusvoorzieningen, schoolmaatschappelijk werk en schoolkostenregeling. Je bent binnen de organisatie het aanspreekpunt over deze expertisegebieden, maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de gemeente Amsterdam. 

Je bent verantwoordelijk voor rapportages op concernniveau, je analyseert deze en je bemiddelt daar waar nodig op het niveau van de MBO colleges. Je initieert zowel programma-activiteiten als projecten in de Amsterdamse colleges. Het afstemmen van het verzuimbeleid en het ontwikkelen van audits omtrent verzuim behoren tot je taakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het toedelen, monitoren en verantwoorden van de middelen die horen bij de speciale regelingen en stemt deze af op reguliere thema’s als passend onderwijs.

Als accounthouder vorm je de verbinding tussen de Raad van Bestuur en de directies van een of meer MBO Colleges en draag je bij aan de realisatie van de beleidscyclus van de instelling.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat vragen we van je?
Om deze functie goed te kunnen uitvoeren vragen we van je dat je ruime ervaring hebt in het maken van beleid. Daarnaast beschik je over een HBO+/WO niveau.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een analytisch vermogen, je bent een gedreven collega en bovendien ben je een prettige aanvulling op het team.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
12
Arbeidsvoorwaarden
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal 12 met een max. van € 5158,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Neem contact op voor vragen over deze vacature:

Dirk Huiberts (Programmamanager Entreeopleidingen)
Telefoon: 06-50749359
E-mail: d.huiberts@rocva.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.