Vacature Groepsleerkracht (zwangerschapsvervanging) in Amsterdam

Onderwijs

Over Winford Basisschool

Naam school
Winford Basisschool
Contactpersoon
Dhr. A. Broens
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit 6 instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo, sinds maart 2015 Parkendaal Arnhem en sinds 1 augustus 2016 de Amsterdamsche School.

Wij bieden onderwijs aan op Mavo  (Vmbo-t), Havo en Vwo niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Rotterdam en Arnhem. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus.

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen.
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden
  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het VO op zijn vakgebied en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht (zwangerschapsvervanging) 
Plaatsingsdatum
9-4-2018
Met ingang van
1-5-18
FTE
0,6/1 fte
Omschrijving
Per 1 mei zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste, lieve, strenge (maar niet te) juf of meester voor groep 8. Wij zijn een een groepje van 11 kinderen en we zijn al zo goed als klaar voor de brugklas. We willen nog heel graag 8 leuke weken voordat we vertrekken naar de middelbare. Het liefst natuurlijk met onze eigen juf maar die gaat met zwangerschapsverlof. Ben jij de juf of meester die ons nog een leuke 2 maanden kan en wil geven? Bel of mail dan even naar Winford Amsterdam! We maken graag kennis met je.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.