Vacature Docent Engels in Oldenzaal

Onderwijs

Over Twents Carmel College

Naam school
Twents Carmel College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twnts Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
9-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Referentienummer
2874
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste, eerstegraads docent Engels? Wil jij na de zomer aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? Een school met fijne leerlingen en ambitieuze en betrokken collega's. Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
We zoeken iemand die breed inzetbaar is en lessen kan geven aan leerlingen van zowel de boven- als onderbouw.
Je geeft lessen Engels aan havo/vwo-leerlingen. Door jouw inspirerende manier van lesgeven weet je leerlingen keer op keer te boeien en stimuleer je hen tot optimale prestaties voor je vak.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels en hebt bij voorkeur al enige ervaring in het onderwijs. Je bent iemand die snel kan schakelen, graag samenwerkt met collega's en bijdraagt aan ontwikkelingen in de school.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam op de locatie Lyceumstraat waar zo'n 140 medewerkers werken en ongeveer 1.400 leerlingen naar school gaan. De omgang met leerlingen is prettig en dat maakt dat mensen met plezier bij ons werken.

Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Ons aanbod
Het betreft een parttime/fulltime functie van 0,8 – 1,0 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal 4.639 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Schaal LD (maximaal 5.279 bruto per maand) is bespreekbaar.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw A. Roersma
Functie: Adjunct-directeur
Telefoon: 0541 - 512 066

Tijdens de meivakantie (van 27 april tot en met 13 mei 2018) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 14 mei zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 4.639,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Schaal LD is bespreekbaar.

Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.