Vacature Docent Nederlands 1e en 2e graad in Gouda

Onderwijs

Over De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman

Naam school
De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman
Contactpersoon
Mevr. D. de Bruijn
Plaats
Gouda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

De Goudse Scholengemeenschap Leo Vroman maakt werk van groei en ontwikkeling, voor zowel leerlingen als docenten. Werken bij de GSG Leo Vroman is meer dan voor de klas staan. Het is een samenspel dat leerlingen én docenten verder brengt. Stimulerend voor scholieren, uitdagend voor docenten. De GSG Leo Vroman telt ruim 1500 leerlingen voor mavo, mavo-sport, havo, vwo en vwo-plus. De school maakt deel uit van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs (Stovog). De GSG Leo Vroman telt drie kleinschalige locaties. Ons nieuwe schoolgebouw ligt op slechts enkele minuten lopen van station Gouda (goed bereikbaar vanuit Utrecht, Rotterdam en Den Haag).

Werkomgeving vol uitdaging
Als docent aan de GSG Leo Vroman doe je meer dan lesstof overdragen. Samen met collega’s en onderwijsassistenten help je onze leerlingen verder. Zodat ze van binnenuit gemotiveerd zijn nieuwe lesstof eigen te maken: individueel en ook samen met anderen. Dit gebeurt niet in traditionele klaslokalen, maar in eigentijdse onderwijsruimtes die volledig op dit samenspel zijn afgestemd, compleet met digitale leermiddelen.
Natuurlijk houden wij ook jouw ontwikkeling als medewerker in de gaten. Met een personeelsbeleid waarin volop ruimte is voor nieuwe stappen en innovatie. 
De schoolleiding besteedt veel aandacht aan de professionalisering van leraren. Elke docent gaat met een eigen digitaal bekwaamheidsdossier aan de slag met het ontwikkelen van en reflecteren op de eigen bekwaamheden en competenties.

Onderwijskundige ontwikkeling
De GSG Leo Vroman is een school met een visie en een school in beweging door de onderwijskundige ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden. We nodigen je uit het boekje onderwijskundige ontwikkeling op de GSG Leo Vroman digitaal op te vragen via: administratie@gsgleovroman.nl  om meer te lezen over onze ontwikkeling. 

Digitale leeromgeving 
Sinds zomervakantie 2014 heeft de GSG Leo Vroman de tablet in het lesprogramma geïntroduceerd. Alle brugklassers en tweedeklassers hebben inmiddels de beschikking over een tablet. Naast de tablets beschikt de school over gewone computers (verhouding 1:10) en een uitstekend draadloos netwerk. Alle docenten krijgen de beschikking over een laptop en een tablet.
 
De schoolleiding besteedt veel aandacht aan de professionalisering van leraren. Elke docent wordt geacht met een eigen digitaal bekwaamheidsdossier te werken aan het ontwikkelen van en reflecteren op de eigen bekwaamheden en competenties.

Bijzonderheden

Naast het bezoeken van onze website www.gsgleovroman.nl kunnen geïnteresseerden het boekje Onderwijskundige ontwikkelingen op de GSG Leo Vroman opvragen via administratie@gsgleovroman.nl.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e en 2e graad 
Plaatsingsdatum
8-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,7 & 0,8
Aantal uren
circa 32
Omschrijving
Voor schooljaar 2018/2019 zoeken wij kandidaten met (ruime) onderwijservaring voor het vak:
 
Nederlands 1e graads (circa 0,6 - 0,7 fte)
Nederlands 2e graads (circa 0,8 fte)

  
Voor de 1e graads functie ligt de focus op het functioneren binnen de havo/vwo-bovenbouw (locatie Willem de Zwijgersingel 5). De 2e graads functie betreft alle niveaus; mavo, havo en vwo.
Naast het verzorgen van goede lessen verwachten wij dat onze toekomstige collega mentor kan worden en meewerkt aan projecten en de onderwijskundige ontwikkelingen binnen onze onderwijsteams.

Wij nodigen je uit het boekje onderwijskundige ontwikkeling op de GSG Leo Vroman op te vragen via administratie@gsgleovroman.nl.
 
Sollicitaties ontvangen wij graag digitaal vóór dinsdag 1 mei.
 
Wil je meer weten over de GSG Leo Vroman? Lees het informatieboekje, onze website www.gsgleovroman.nl of bel met onze personeelsfunctionaris Daniëlle de Bruijn, telefoon 0182-599994 of stuur een mail naar sollicitatie@gsgleovroman.nl (niet te gebruiken voor sollicitaties).
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wij vragen:
  • Een 1e of 2e graads bevoegdheid Nederlands
  • Bij voorkeur ruime onderwijservaring

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
1e graads; in overleg
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou:
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast;
  • Functieschaal is bespreekbaar;
  • Een positief schoolklimaat met goede relaties tussen leerlingen en docenten;
  • Begeleiding door onze docentenbegeleider;
  • Een school in beweging met ruimte voor eigen initiatief;
  • Een eigen laptop.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.