Vacature Coördinator met lesgevende taken in Den Helder

Onderwijs

Over ROC Kop van Noord-Holland

Naam school
ROC Kop van Noord-Holland
Contactpersoon
Mevr. Koeman
Plaats
Den Helder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met ruim 350 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo'n 6.000 cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. Er dreigde hierdoor een aantasting plaats te vinden van de onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland Noord die alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingencentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier konden zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden worden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol
Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, uitgevoerd door betrokken professionals, gericht op de professionals van de toekomst. Een persoonlijke aanpak is daarbij het uitgangspunt. Leerlingen zijn bij ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Het onderwijs wordt verzorgd door vaste teams, ieder met een eigen plek binnen onze locaties in Den Helder en Schagen. De docenten kennen de leerlingen en andersom. Dankzij de kleinschalige opzet gaat dit vanzelf. Door een respectvolle omgang met elkaar creëer je vertrouwen, wat bijdraagt aan een goed onderwijsklimaat.

Vacature

Functietitel
Coördinator met lesgevende taken 
Plaatsingsdatum
5-4-2018
FTE
0.8 - 1
Omschrijving
Voor de afdeling Techniek locatie Ritmeesterweg zijn wij per 1 september 2018 op zoek naar een:
 
Coördinator met lesgevende taken
Functieomvang
0,8 fte – 1 fte
 
 
Functieomschrijving 
Je coördineert het onderwijs voor de technische opleidingen binnen de Techniek Campus te Den Helder. Je coördineert opleidingsactiviteiten en geeft operationele en functionele aanwijzingen aan medewerkers. Je bent vraagbaak en sparringpartner voor het team. Je onderhoudt de contacten en beheert de relatie met externe partijen. Je levert een bijdrage aan de activiteiten en ontwikkeling van zowel de afdeling als de instelling en je draagt zorg voor studie- en beroepskeuzevoorlichting.
 
Profiel
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van het (mbo) onderwijs en aantoonbare affiniteit met techniek. Vanzelfsprekend beschik je over de competenties die nodig zijn bij het motiveren van medewerkers en leerlingen en het opzetten van leerplannen Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met het 'beroepsgericht leren'. Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je goed in teamverband werken. Daarnaast ben je in staat om de visie van de organisatie uit te dragen.
 
Functieniveau    
LC (cao mbo)
 
Informatie    
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ed Namink, opleidingsmanager afdeling Techniek, telefoon (0223) 611 360  
 
Sollicitatie
Solliciteren is mogelijk t/m 17 mei a.s. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.