Vacature NT 2 in Den Helder

Onderwijs

Over ROC Kop van Noord-Holland

Naam school
ROC Kop van Noord-Holland
Contactpersoon
Mevr. Koeman
Plaats
Den Helder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met ruim 350 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo'n 6.000 cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. Er dreigde hierdoor een aantasting plaats te vinden van de onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland Noord die alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingencentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier konden zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden worden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol
Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, uitgevoerd door betrokken professionals, gericht op de professionals van de toekomst. Een persoonlijke aanpak is daarbij het uitgangspunt. Leerlingen zijn bij ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Het onderwijs wordt verzorgd door vaste teams, ieder met een eigen plek binnen onze locaties in Den Helder en Schagen. De docenten kennen de leerlingen en andersom. Dankzij de kleinschalige opzet gaat dit vanzelf. Door een respectvolle omgang met elkaar creëer je vertrouwen, wat bijdraagt aan een goed onderwijsklimaat.

Vacature

Functietitel
NT 2 
Plaatsingsdatum
5-4-2018
Referentienummer
Docenten NT2
Omschrijving

Voor de afdeling Basis / Educatie zijn wij met spoed op zoek naar: 

Docent(en) NT2 
Voor woensdagavond in Enkhuizen en/of maandagavond in Alkmaar

Functieomschrijving 
Je geeft les binnen educatieve trajecten NT2 (Nederlands als tweede taal). Daarnaast ben je trajectbegeleider van de cursisten en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van Educatie en aan de activiteiten van de afdeling. 


Profiel 
Je beschikt over een hbo-diploma inclusief lesbevoegdheid. Ook ben je in het bezit van de bevoegdheid voor lesgeven binnen de NT2-sector. Je hebt ervaring in het NT2-onderwijs.
Je hebt voldoende kennis en vaardigheid om je didactiek af te stemmen op de verschillen in onderwijsbehoefte van de cursisten. Als docent ben je in staat om de cursisten te motiveren en te stimuleren. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en je werkt goed in teamverband. Je verzorgt gestructureerd en zorgvuldig de voortgangsbegeleiding en de cursistrapportage. 


Functieniveau 
LB (cao mbo), maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. 


Geïnteresseerd? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Zuidam, coördinator Educatie Hoorn, West-Friesland en Kreileroord, telefoon 06 5315 0542.
Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 11 april a.s.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.