Vacature docent natuurkunde 1e of 2e graads in Driehuis

Onderwijs

Over Ichthus Lyceum

Naam school
Ichthus Lyceum
Contactpersoon
Dhr. ir. D.A. Volmer
Plaats
Driehuis
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Ichthus Lyceum in Driehuis is een bloeiende school voor gymnasium-, atheneum- en havo-onderwijs. Ruim 1.200 leerlingen volgen onderwijs op het Ichthus Lyceum en dat aantal zal nog licht groeien. Sinds 2009 beschikt de school over een Technasium en is daarvoor ook officieel gecertificeerd. We beschikken over een fraai en modern gebouw, gelegen tegenover sportvelden en op loopafstand van station Driehuis.

Het Ichthus Lyceum is een school op algemeen christelijke grondslag. Dit komt tot uiting in de wijze waarop leerlingen en medewerkers elkaar respecteren en ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling. Ons onderwijs gaat dan ook uit van waarden, waarmee we onze leerlingen niet alleen toerusten met kennis voor een vervolgopleiding, maar hen ook begeleiden in hun ontwikkeling tot zelfbewuste en verantwoordelijke jongvolwassenen. We leggen daarbij de lat voor de leerlingen én voor onszelf hoog.

Vacature

Functietitel
docent natuurkunde 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
4-4-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4 - 0.5
Aantal uren
ongeveer 12
Omschrijving
Het Ichthus Lyceum zoekt per 1 augustus 2018 een
 
Enthousiaste DOCENT Natuurkunde  ( 2e graads)          

Het betreft een parttime betrekking van ongeveer 12 lesuren.
 
Onze voorkeur gaat uit naar een docent die niet alleen ervaring heeft met het geven van lessen in de onderbouw van het havo en vwo, maar ook vanuit een innovatieve grondhouding bereid is om het onderwijs voor het vak natuurkunde op het Ichthus Lyceum verder te ontwikkelen en te verbeteren. We zoeken een docent die weet aan te sluiten bij de leefwereld van leerlingen, mee wil bouwen aan het curriculum en affiniteit heeft met digitale leermiddelen. U bent in staat een goede band met leerlingen op te bouwen, u kunt goed differentiëren en als een coach met de leerlingen op te trekken in hun leerproces. U kunt leerlingen goed begeleiden door kritisch en constructief feedback en feedforward te geven.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Als u in het bezit bent van een bevoegdheid, of in de laatste fase van uw opleiding hiervoor,  nodigen we u van harte uit te solliciteren. .


 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring vindt plaats in schaal  LB of LC (CAO-VO).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie kunt u richten aan mevrouw M. van Steenis (schoolleider). Ook voor vragen m.b.t. deze vacature kunt u bij mevrouw van Steenis terecht. Graag ontvangen wij uw sollicitatie en CV uiterlijk op 13 mei 2018 via email: m.vansteenis@ichthuslyceum.nl

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.