Vacature Docent Engels in Groenlo

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Marianum

Naam school
Scholengemeenschap Marianum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Groenlo
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Marianum vind je op: marianum.nl.

Marianum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
4-4-2018
Met ingang van
27-08-2018
Referentienummer
2872
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,27 - 0,43
Omschrijving
Ben jij docent Engels in het tweedegraads vakgebied? Wil je met ingang van het nieuwe schooljaar 2018 - 2019 aan de slag op kleinschalige scholen in Lichtenvoorde en Groenlo en vind je het leuk om jongeren enthousiast te maken voor je vak? Reageer dan direct op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen van het vmbo. Door jouw inspirerende manier van lesgeven weet je leerlingen keer op keer te boeien en stimuleer je hen tot optimale prestaties voor je vak.

Jouw profiel
Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels. Je past goed bij de cultuur van Marianum. Van jou verwachten we dan ook openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde docent. De omgang met vmbo-leerlingen gaat je goed af.

Jouw werkplek
Het Marianum is een levendige school die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en medewerkers. We voelen ons nauw betrokken met onze regionale omgeving en de cultuur die daarbij past. We vinden het ';normaal'; daar als school volop in te participeren. Dat past bij ons streven alle leerlingen in hun eigen talenten te waarderen.
 
Met de twee brede instroompunten (in Lichtenvoorde en Groenlo) bieden we onze leerlingen optimale kansen om toe te groeien naar het niveau dat het best bij hen past, zonder meteen van school te hoeven wisselen. Na het tweede leerjaar vervolgen vmbo-leerlingen hun loopbaan in Lichtenvoorde en havo/vwo-leerlingen in Groenlo. 
Met ingang van schooljaar 2014-2015 verbinden we de profilering van het Marianum aan een duidelijk vmbo-profiel en een even duidelijk havo/vwo-profiel. Het onderwijs op onze beide instroomvestigingen wordt op exact dezelfde wijze ingericht.
 
Het Marianum is sinds 1949 een vast baken voor het voortgezet onderwijs aan vele generaties jongeren uit Groenlo, Lichtenvoorde en omgeving. Circa 240 medewerkers verzorgen het onderwijs aan bijna 1.900 leerlingen.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,27 – 0,43 fte), tijdelijk ter vervanging wegens ziekte.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Het Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Telefoon: 0544 - 477 070
conrector onderbouw vmbo Functie:
Contactpersoon: Mevr. L. Brücker
E-mail: l.brucker@marianum.nl

Let op: Sollicitaties die op deze mailadressen binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.

Reageren
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 3.978,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.