Vacature Groepsleerkracht in Ede

Onderwijs

Over CNS-basisschool Cavaljé

Naam school
CNS-basisschool Cavaljé
Contactpersoon
Dhr. Hardeman
Plaats
Ede
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Een veelzijdige school met passie!
Ieder kind beschikt over eigen unieke talanten, waarbij gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen centraal staan.
Leren ontwikkelen met je hoofd, hart en handen!

In 2017 heeft de school een nieuwbouw betrokken in het centrum van Ede.

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
3-4-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
CNS-basisschool Cavaljé heeft een prachtig nieuw gebouw. Het is een veelzijdige school waar het team met passie werkt. Leerkrachten stimuleren elk kind in eigen talenten. Door het ontdekken en gebruiken van talenten (op het gebied van kunst en cultuur, techniek, technologie en ondernemerschap) groeit het leerplezier en het zelfvertrouwen. Vanaf groep 1 leren kinderen Engels en werken ze aan positieve groepsrelaties.

Het team werkt met het model Directe Instructie, coöperatieve werkvormen en bereidt samen lessen voor. Met en van elkaar leren op het gebied van pedagogisch - en didactisch handelen is het uitgangspunt.
CNS-basisschool Cavaljé zoekt tot het einde van het schooljaar:

Een enthousiaste leerkracht voor groep 5/6 (donderdag en vrijdag)
 
Je verzorgt het aanbod en de aanpak van de lessen en bereidt deze voor. Je stemt de inhoud af op de leerlingen en houdt rekening met individuele verschillen. Je zorgt voor een consequente leiding en begeleiding. Je onderhoudt contacten met de ouders. Je verricht diverse klasse- en schoolbrede taken.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Profiel
Je hebt bij voorkeur ervaring met een combinatiegroep. Je denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden. Je bent flexibel in leerinhouden en leerstijlen en werkt handelingsgericht. Je kunt goed feedback geven en ontvangen. Je bent betrokken bij ouders en collega’s. Je communiceert goed.
 
Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding en ambitie om je verder te ontwikkelen met een masteropleiding. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit persoonlijke overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt zo spoedig een benoeming tot en met 31 juli 2018 voor twee dagen per week. We onderzoeken direct de mogelijkheden om na de zomervakantie een jaar verlenging te kunnen bieden op een school van onze stichting. We zorgen voor goede begeleiding. Als je een starter bent, kun je deelnemen aan het begeleidingstraject voor startende leerkrachten. De beloning is conform de cao PO als leraar LA.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie en solliciteren
Informatie over de school kun je vinden op www.cavalje.cnsede.nl. Je kunt ook contact opnemen met de directeur van de Cavaljé, Bert Hardeman (telefoon 0318-613462 of 06-41895838).  Je sollicitatiebrief met je motivatie, ambities en een actueel CV graag zo spoedig mogelijk richten aan directie@cavalje.cnsede.nl.   
 
Het geven van een proefles is onderdeel van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.