Vacature docent wiskunde 2de graads in Breda

Onderwijs

Over Newmancollege

Naam school
Newmancollege
Contactpersoon
Mevr. Manders
Plaats
Breda
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Newmancollege is een school die op allerlei gebied veel oog heeft voor de leerling. Het Newman staat bekend als een open en hartelijke school die goed is in onderwijs én begeleiding, met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Dat zien wij terug in het aanbod onder én na schooltijd.
Met de start van ons technasium en het Bèta Challenge Programma gingen er heel veel deuren open voor leerlingen met interesse in bèta-vakken. De technasiumafdeling op het Newmancollege is uniek voor Breda en omgeving. Havo en vwo-leerlingen met belangstelling voor techniek en vormgeving volgen het vak Onderzoek en Ontwerpen en werken in projecten aan realistische opdrachten aangeleverd door het bedrijfsleven en door instellingen. Voor de mavoleerlingen is er het Bèta Challenge Programma. 
Verder heeft het Newmancollege een eigentijds vak Design & Multimedia. Het vak D&M is een aantrekkelijke combinatie van muziek, tekenen en informatiekunde. D&M biedt de leerlingen de mogelijkheid hun creativiteit te ontwikkelen.
Omdat kinderen van nature leergierig zijn, richten wij het onderwijs zo in dat het uitdagend en interessant is. Docenten hebben een stimulerende rol en geven hun leerlingen de ruimte om te groeien naar zelfstandigheid en naar verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces. Wij bieden een energieke, aantrekkelijke en veilige omgeving met een sterk pedagogisch klimaat. Dat vinden wij essentieel voor het goed functioneren van zowel leerlingen als personeel

Vacature

Functietitel
docent wiskunde 2de graads 
Plaatsingsdatum
3-4-2018
Met ingang van
01-08-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 tot 1,0
Omschrijving
Voor het schooljaar 2018 2019 zijn wij op zoek naar een allround docent met een ontwikkelingsgerichte visie op onderwijs voor het vak wiskunde. Lijkt het jou een uitdaging om met collega's en sectiegenoten de B├Ętavakken vorm te geven dan is onze school wellicht de gschikte werkplek voor jou.

Het betreft voornamelijk onderbouwklassen mavo/havo/vwo voor het vak wiskunde. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Affiniteit met de doelgroep, onderbouw mavo/havo/vwo, is van groot belang. Evenals het in bezit zijn van een 2de graads bevoegdheid voor het vak wiskunde.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
volgens CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij verwachten voor het vak wiskunde een vacature maar de exacte invulling weten we op dit moment nog niet. De concrete invulling volgt op korte termijn.

Uit de binnengekomen brieven selecteert de sollicitatiecommissie 3 tot 4 kandidaten die uitgenodigd worden voor een nadere kennismaking. De commissie bestaat uit een vakdocent, een lid van de schoolleiding en de sectievoorzitter. De gesprekken vinden uiterlijk eind mei plaats.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.