Vacature Leerkracht SO in Almere

Onderwijs

Over Nautilus SO

Naam school
Nautilus SO
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Almere
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht SO 
Plaatsingsdatum
3-4-2018
Met ingang van
per direct
Referentienummer
2018-03
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Onze School
Het Nautilus College SO is een school voor speciaal onderwijs (groep 3 t/m 8) voor leerlingen met een vorm van autisme of met vergelijkbare problematiek.
 
De functie
Als leerkracht SO geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je ontwikkelt Ontwikkeling Perspectief Plannen (OPP) en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding en bij voorkeur een afgeronde Master SEN.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het SO.
  • Je beschikt over vaardigheden in het organiseren en coördineren van het proces van zorgverlening en leerlingbegeleiding.
  • Je hebt kennis van en inzicht in ontwikkelingen inzake onderwijs, zorgverbreding en begeleiding en advies.
  • Je bent prima in staat om kennis en vaardigheden over te dragen.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 3.826,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). De functie is per direct beschikbaar.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie?
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over de vacature kun je contact opnemen met
Mevrouw M. Hoek  T 06-37470842 of 036-5368533.

Interesse?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie zo spoedig mogelijk naar vacature@eduvier.nl ovv vacaturenummer 2018-03.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.