Vacature Leerkrachten Anger in Lelystad

Onderwijs

Over Anger

Naam school
Anger
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Lelystad
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkrachten Anger 
Plaatsingsdatum
3-4-2018
Referentienummer
2017-28
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
2 x 1,0
Omschrijving
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten. Tot slot verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
De locatie
De Anger verzorgt voortgezet speciaal onderwijs, van praktijkonderwijs tot en met vmbo-tl niveau, aan leerlingen van 12 tot 18 jaar met een diagnose in het autistisch spectrum en/ of vergelijkbare internaliserende of externaliserende problematiek.  De Anger is gevestigd in Lelystad.
 
De functie
Als leerkracht/mentor geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jouw profiel
 • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding en bij voorkeur een afgeronde Master SEN.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het VSO.
 • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden.
 • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving  te bieden.
 • Je hebt ervaring met directe, effectieve instructie.
 • Je hebt het vermogen tot differentiëren in instructieniveaus;
 • Je bent in staat het eigen handelen af te stemmen op de leerbehoefte van de leerlingen;
 • Je bent in staat om adequaat contact met de ouders te onderhouden.
 • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
 • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.
 • Je beleeft plezier aan het werken met jongeren die externaliserend gedrag vertonen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. De Anger maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 3.826,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). De functie is per direct beschikbaar.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten over Eduvier onderwijsgroep of over bovengenoemde locatie bezoek dan onze website www.eduvier.nl. Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Peter Nooitgedagt, directeur VSO Lelystad/Emmeloord op telefoonnummer 06 - 12 67 32 97.
 
 
Interesse?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie vóór 20-10-2017 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van het vacature nummer 2017-28.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.