Vacature LIO stagiaires onderbouw (lint LIO) in Almere

Onderwijs

Over Archipel

Naam school
Archipel
Contactpersoon
Dhr. Andre Cordie
Plaats
Almere
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Almeerse Scholen Groep
De Almeerse Scholen Groep staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past.
De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 40 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen.
Voor meer informatie over de Almeerse Scholen Groep: http://asg.asg-almere.nl/.
Bijzonderheden
De @rchipel
In de Eilandenbuurt in Almere Buiten staat de @rchipel. Met bijna 800 leerlingen is het één van de grootste basisscholen van Almere. Individuele kinderen, ouders en teamleden die onderling verschillen vormen samen één geheel. Dit is terug te zien in het onderwijs en in de missie van de school:
TALENT ONTWIKKELEN WE SAMEN
Het onderwijs is erop gericht om van en met elkaar te leren. Het respecteren en positief benaderen van elkaar vormen dan ook belangrijke voorwaarden voor het onderwijs op de @rchipel. Aan de basis van dit onderwijs staat een enthousiast en gedreven team.
Brede School
De basisschool maakt deel uit van Brede School de @rchipel. Binnen deze organisatie kunnen ouders en kinderen  terecht voor basisonderwijs, voor- en naschoolse opvang, peuterspeelzaal, activiteiten van welzijns-stichting De Schoor, logopedie en kunst & cultuur.
 
Onderwijskenmerken
·         Handelingsgericht werken
·         Coöperatief leren
·         Kanjerschool
·         Actief ouderschap
·         Eigentijds onderwijs waaronder Chromebooks
·         ZML-leerlijn
·         In de onderbouw aandacht voor ontwikkelingsgericht onderwijs
·         Schoolbreed aandacht voor meer- en hoogbegaafde leerlingen
·         Aandacht voor creatieve ontwikkeling
·         breed zorgprofiel.

Vacature

Functietitel
LIO stagiaires onderbouw (lint LIO)  
Plaatsingsdatum
27-3-2018
Met ingang van
30-08-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4811
Omschrijving
De Almeerse Scholen Groep is voor basisschool De @rchipel met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een

LIO stagiaires onderbouw
lint LIO - wtf 0,4811

Wie zijn wij?

De @rchipel is de basisschool in de Eilandenbuurt Almere. De basisschool is onderdeel van de Brede school de @rchipel. Behalve de school bevinden zich in het gebouw een kinderdagverblijf, een voor- en naschoolse opvang en een peuterspeelzaal.

Wat voor school is de @rchipel?
Onze school kenmerkt zich door een open sfeer. Wij vinden goed contact tussen ouders en school erg belangrijk. Wij staan voor inclusief onderwijs. Alle kinderen hebben recht op kwalitatief goed onderwijs en goede zorg. Op de @rchipel willen we daarvoor zorgen. De school moet een plaats zijn waar ieder kind zich thuis voelt. Je kunt jezelf alleen maar goed ontwikkelen in een sfeer  waar jij je prettig voelt, als er naar je geluisterd wordt en als je geaccepteerd wordt zoals je bent.
 
We spreken kinderen aan op wat ze kunnen en niet op wat ze níet kunnen. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn bij ons welkom, dus ook kinderen met een fysieke en/of een andersoortige handicap zoals ADHD, ADD, Down Syndroom, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie, etc.

Wat kan je van ons verwachten?
Binnen onze organisatie krijg je in overleg met jouw mentor de kans om je opdrachten uit te voeren, zelf lessen te bedenken en in de praktijk tot uitvoer te brengen, zowel individueel als in kleine groepjes of met de hele groep. Je kunt bij ons veel leren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vragen:
-  Betrokkenheid
-  Initiatief
-  Inzet
-  Zelfstandigheid
-  Je kunt goed observeren
-  Je kunt goed diagnosticeren
-  Je kunt plannen opstellen én uitvoeren.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse?
Wil je meer weten, dan kan je contact opnemen met André Cordie, schoolopleider, telefoon 036-5214791 of e-mail a.cordie@archipel.asg.nl.
Meer informatie is te vinden op: www.archipel.asg-almere.nl.

Sollicitatie
Als deze functie je aanspreekt en je past binnen het beschreven profiel, dan zien wij graag je sollicitatiebrief en CV tegemoet, uiterlijk 7 juli 2018.
Klik op de sollicitatiebutton op deze pagina.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.