Vacature Bijlesdocent in Nijmegen

Onderwijs

Over Bijlesnetwerk

Naam school
Bijlesnetwerk
Contactpersoon
Mevr. De Jong
Plaats
Nijmegen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Beschrijving
Bijlesnetwerk is partner van veel scholen voor onderwijsondersteuning. Dit doen we onder andere in de vorm van examentrainingen, huiswerkbegeleiding, lente- en zomerscholen, doorstroomtrajecten, trajectklassen en tijdelijke vervanging van docenten.

Vacature

Functietitel
Bijlesdocent 
Plaatsingsdatum
27-3-2018
Soort vacature
Parttime
Aantal uren
1-16 per week
Omschrijving
Wil jij bijles geven voor Bijlesnetwerk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten in de regio Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen en Zwolle. Woon je elders? Ook dan is het vaak mogelijk om bij jou in de buurt bijles te geven. Informeer naar de mogelijkheden op werken@bijlesnetwerk.nl

Wil jij bijlesdocent worden?
Dan moet je in ieder geval aan de volgende criteria voldoen:

– Je hebt een vwo-diploma of een hbo-propedeuse
– Je bent flexibel en vriendelijk
– Je kunt goed uitleggen en informatie overbrengen
– Je bent minimaal twee uur per week beschikbaar

Zijn deze eigenschappen op jou van toepassing? Solliciteer dan snel naar een leerzame, prima betaalde en flexibele baan bij Bijlesnetwerk. Je kunt namelijk samen met je leerling jouw uren helemaal zelf bepalen! Vul het sollicitatieformulier in waarin je aangeeft waarom je graag bij Bijlesnetwerk wilt werken en in welke vakken je bijles zou willen geven. Solliciteer nu door het invullen van een kort formulier en je hoort snel van ons of we je uitnodigen voor een gesprek. Binnen de kortste keren ben je aan de slag.

Solliciteren kan via: https://www.bijlesnetwerk.nl/bijles_geven/solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.