Vacature Docent Nederlands, 2e graad ca. 0.6 - 1.0 fte in Heemstede

Onderwijs

Over HBM

Naam school
HBM
Contactpersoon
Mevr. C. Carli
Plaats
Heemstede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Sta jij stevig in je schoenen, ben je proactief en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze (t)huiswerkvrije school? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
 
Wie zijn wij?
Wij zijn HBM, de school met aandacht voor jou! De leukste mavo van Heemstede. En waarom? Omdat onze school het verhaal is van leerlingen én docenten, samen maken wij ons onderwijs. Aandacht voor verbinding, daar draait het bij ons om. Zo krijgen alle leerlingen en collega’s de aandacht die zij verdienen. En er is voor ieder wat wils: we hebben een sportklas, een businessclass en een kunstplein. Onze (t)huiswerkvrije school zorgt er met het flexrooster (vaklessen van 80 minuten afgewisseld met studiewerktijd uren van 40 minuten) voor dat wij nog beter in staat zijn om maatwerk te leveren aan onze leerlingen. Bij ons op school ben je docent én coach; je begeleidt leerlingen in het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Dat doen we met een enthousiast en hecht team, waar ruimte is om te lachen. Het is niet alleen maar onderwijs wat de klok slaat; hier kennen collega’s elkaar echt en zijn sociale activiteiten ingebed in de schoolcultuur. Samen zijn wij HBM.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graad ca. 0.6 - 1.0 fte 
Plaatsingsdatum
27-3-2018
Met ingang van
schooljaar 2018-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0.6-1.0 fte
Omschrijving
Wie zoeken wij?
Ben jij die gedreven docent met ervaring die staat te springen de school verder te ontwikkelen waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng? Dan is HBM de plek voor jou.
Wij zijn op zoek naar kandidaten met ruime ervaring in het onderwijs. Bij voorkeur in de bovenbouw. Toepassen van activerende werkvormen in de lessen is voor jou geen enkel probleem. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je kunt ook in teamverband - zowel binnen de sectie als het schoolteam - goed functioneren. Je bent innovatief, een pedagoog in hart en nieren én je hebt oog voor elke leerling. Haal jij plezier uit het werken met een diverse leerlingenpopulatie en wil je een rolmodel zijn in de school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Waarom zou je kiezen voor de HBM?
HBM is onderdeel van stichting IRIS en heeft je als werkgever veel te bieden. Een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, waarvan de startdatum in gezamenlijk overleg bepaald zal worden.

Onze school biedt goede carrièreperspectieven. Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijving en functie-eisen voor LB en LC zijn aanwezig. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dit gebeurt in de vorm van scholing, loopbaanontwikkeling en mobiliteit.
 
Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij de gedreven en enthousiaste docent die wij zoeken? Gebruik dan onderstaande link om te solliciteren!
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M.M. Smits-Jansen, directeur –
023 528 2380/ m.smits@haemstede-barger.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
De HBM – Koediefslaan 73 – 2101 BT  Heemstede – 023-5282380 – www.haemstede-barger.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.