Vacature Docent Installatietechniek in Breda

Onderwijs

Over Radius College

Naam school
Radius College
Contactpersoon
Dhr. Vanlaerhoven
Plaats
Breda
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Stichting ROC West-Brabant
ROC West-Brabant heeft bewust de keuze gemaakt om kleinere scholen in te richten voor voortgezet onderwijs/vmbo en middelbaar beroepsonderwijs. Zo is er in de hele regio een uitgebreid aanbod van scholen, onderwijssoorten en opleidingen. 

Uitstekend onderwijs moet vanzelfsprekend zijn en heeft een goede ondersteuning nodig. ROC West-Brabant draagt hier aan bij. De sector techniek bestaat uit het radius College te Breda en het markiezaat College te Bergen op Zoom. Meer informatie over deze opleidingen kun je vinden op de website www.radiuscollege.nl  en www.markiezaatcollege.nl.
 

Vacature

Functietitel
Docent Installatietechniek 
Plaatsingsdatum
27-3-2018
Met ingang van
1 mei 2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Vacature DOCENT INSTALLATIETECHNIEK (1.0 fte)
Omschrijving instituut/organisatieonderdeel
Uitstekend onderwijs moet vanzelfsprekend zijn en heeft een goede ondersteuning nodig. ROC West-Brabant (Trivium, Etten-Leur), draagt hier aan bij. Binnen de sector techniek zijn we op zoek naar een docent Installatietechniek in de regio Breda. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op onze locaties Bergen op Zoom & Breda.  Meer informatie over deze opleidingen kun je vinden op de website www.radiuscollege.nl  en www.markiezaatcollege.nl .
 
Salarisschaal: LB (min.€ 2.687,-/ max. € 4.019,-)
Ingangsdatum 1 mei 2018  Aanvang met een jaarcontract
           
Functieomschrijving  
Als docent Installatie ben je een onderwijsspecialist, die beschikt over een brede deskundigheid in dit vakgebied en die het totale leerarrangement in beeld heeft. Je bent in staat om op basis van analyse van de brede context leerarrangementen dusdanig samen te stellen en vorm te geven dat de transfer naar de relevante beroepspraktijk wordt gerealiseerd. Daarbij heb je een belangrijke rol bij de begeleiding en facilitering van deelnemers tijdens hun studieloopbaan. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in het werkveld ten behoeve van de onderwijsuitvoering naar onderwijsmateriaal, je onderhoudt de relatie met het werkveld, je werkt aan de onderwijsontwikkeling, je stelt integratieve toetsen samen, je neemt ze af en beoordeelt ze, je onderhoudt een netwerk om te kunnen voorzien in voldoende, passende BPV-plaatsen en bouwt dit uit.
 
Functie-eisen en competenties
Naast relevant HBO diploma & PDG beschik je als docent Installatie over diverse didactische en methodische technieken.  Kennis van het vakgebied is een pre. Verder ben je in staat om in te spelen op vernieuwingen in het onderwijs en werk jij het liefst in een professionele cultuur waarin integriteit en zelfontwikkeling een belangrijke rol spelen. Daarnaast heb je ervaring in onderwijsuitvoering en het samenstellen, ontwerpen en ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en taken. Belangrijke competenties zijn:
  • Begeleiden, faciliteren, motiveren en stimuleren van deelnemers;
  • Resultaatgericht;
  • Vaardig in groepsmanagement;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Analyseren van ontwikkel- en leervragen;
  • Kunnen samenwerken met collega’s.
 
Het betreft hier een functie binnen de gebouwde omgeving, Installatietechniek.
We zijn op zoek naar iemand die:
  1. Opleiding op HBO niveau of gelijkwaardig;
  2. Ervaring heeft met nieuwste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving installatietechniek en de praktische uitvoering daarvan (gas, water, warmte, riolering en bouwbesluit);
  3. Bij voorkeur didactisch bevoegd of bereidheid hiervoor te leren;
  4. Affiniteit in het coachen en begeleiden van studenten en verzorgen van trainingen.
 
 
Contacten en context
Je hebt contact met deelnemers (evt. ouders) om de studieloopbaandoelstellingen van de deelnemer te bereiken. Ook heb je contact met je leidinggevende, teamleden en collega’s over onderwijsontwikkeling, -uitvoering en -organisatie en je eigen professionele ontwikkeling. Tevens onderhoud je contact met het werkveld over relevante ontwikkelingen.
 
Toelichting op de sollicitatieprocedure
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar Bart Vanlaerhoven, Afdelingsmanager,  tot uiterlijk naar E-mail: RCsecretariaat@rocwb.nl.
 
Reageren kan tot uiterlijk 13 april 2018.
Contactpersoon en –gegevens
Heb je vragen over de vacature en/of sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op.
Voor inhoudelijke en procedurele informatie: Bart Vanlaerhoven, Afdelingsmanager,  E-mail: b.vanlaerhoven@rocwb.nl , tel: 076 – 573 34 444.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.