Vacature leerkracht speciaal basisonderwijs, groep 4 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. V. Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
leerkracht speciaal basisonderwijs, groep 4 
Plaatsingsdatum
26-3-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0 FTE
Omschrijving

In het 'zonnetje worden gezet', de positive leerkracht die jou ook als je even een afkoelmoment hebt gehad weer het gevoel geeft je er mag zijn. Je bent welkom in de groep en hoort erbij, net als jouw 12 klasgenoten.
Voor een basisschool met speciale leerlingen zijn wij op zoek naar een meester of juf die ondersteuning biedt in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en structuur waardoor zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Jij bent een leerkracht die een hart heeft voor deze doelgroep en energie haalt uit de succesen die de leerlingen samen met jou behalen. De 13 leerlingen zijn op zoek naar een juf of meester voor parttime/ fulltime, die ze les wil geven tot aan de zomervakantie. Als het bevalt van beide partijen is er een optie tot een verlenging.

Over de school

Bij deze school werk je aan dezelfde vakken en leerdoelen als op de basisschool. De kleine groepen maken dat er meer tijd is voor hulp en begeleiding voor ieder kind. Je gaat samen werken met gespecialiseerde leerkrachten en intern begeleiders. Daarnaast zijn er een orthopedagoog, psycholoog, ouder kind adviseur, logopediste, fysiotherapeut en schoolarts aanwezig. Doordat er veel samen gewerkt wordt is de hulp altijd dichtbij en snel inzetbaar. De school biedt veel aandacht voor de onderwijsbehoeften voor iedere leerling. Daarbij wordt aangesloten wat het kind wel kan.

Interesse en wil je meer weten, dan spreek ik je graag en reageer snel!

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

Je bent in het bezit van een PABO-diploma (of Lio-stagiair).
Je hebt ervaring in basis (speciaal) onderwijs. 
Jekan gemakkelijk een band opbouwen met de leerlingen.
Je hebt ervaring met handelingsgericht werken.
Je hebt actuele vakkennis.
Je bent parttime/ fulltime beschikbaar tot de zomervakantie. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Viviƫn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.