Vacature Leerkracht groep 7/8 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Menno Visser
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7/8 
Plaatsingsdatum
23-3-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Voor een sportieve basisschool in Amsterdam zijn wij op zoek naar een leuke, frisse meester of juf die het leuk vind om een bovenbouw combinatieklas onder zijn of haar hoede te hebben. De school heeft een sportief profiel, en dat uit zich in veel gym en veel bewegingsactiviteiten tijdens en na de schoollessen. Hieraan zitten ook sociale vaardigheden gekoppeld waar de school ook op aanstuurd. Aan de school zijn ook Brede School activiteiten gekoppeld in allerlei thema's. Ben jij als docent ook sportief aangelegd? Heb jij affectie met een bovenbouw klas? Ben jij minimaal 2 dagen beschikbaar? Solliciteer dan direct op deze leuke vacature!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij bent in het bezit van een PABO-diploma en hebt affectie met een bovenbouw groep. Jij kan goed differentiëren en hebt een frisse kijk op het onderwijs. Sportiviteit is een pré maar geen vereiste. Jij bent woonachtig in Amsterdam of bent bereidt hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Een reiskostenvergoeding van €0,19 tot €40,- per dag. Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren. Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Een breed netwerk bestaande uit verschillende werkmogelijkheden!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Menno.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.