Vacature Leerkracht speciaal basisonderwijs in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Menno Visser
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht speciaal basisonderwijs 
Plaatsingsdatum
23-3-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Voor een school in Amsterdam zijn wij op zoek naar een duidelijke, gestructureerde juf of meester die een passie heeft voor speciaal onderwijs. De school is een openbare school waar ieder kind de kans krijgt om op zijn tempo zichzelf te ontwikkelen. De lessen worden op veel verschillende niveaus gegeven zodat elk kind mee kan doen. De school geeft veel aandacht aan het aanleren van sociale vaardigheden door verschillende samenwerkingsspellen en opdrachten aan te bieden. Iedereen is welkom, en iedereen hoort erbij. De school zoekt een docent die affectie heeft met deze doelgroep en kan van nature structuur aanbieden. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij kan van nature structuur aanbieden en je hebt passie voor deze doelgroep. Jij hebt een PABO-diploma op zak, specifieke cursussen en opleidingen voor deze doelgroep is een pré. Je kan snel een band opbouwen met de leerlingen. Je bent woonachtig in Amsterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Een reiskostenvergoeding van €0,19 tot €40,- per dag. Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren. Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Een breed netwerk bestaande uit verschillende werkmogelijkheden!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Menno Visser.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.