Vacature Leerkracht groep 6 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Menno Visser
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 6 
Plaatsingsdatum
23-3-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Voor deze school zijn wij op zoek naar een leerkracht die 2 dagen in de week wilt lesgeven aan een gezellige groep 6. De 2 dagen zijn flexibel en nader te bepalen. De school staat voor sociale veiligheid en waarborging en draagt dit uit naar leerlingen, ouders en docenten. De school biedt een breed en gevarieerd onderwijsaanbod om ervoor te zorgen dat ieder kind zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Hierbij ligt er ook een accent op zelfstandigheid bij leerlingen. De leerlingen leren om verantwoordelijkheid te dragen. Ben jij een meester of juf die dit ook belangrijk vindt? Ben jij 2 dagen per week beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en bent didactisch sterk. Je vindt het leuk om op een school te werken die een maatschappelijke rol inneemt. Je bent woonachtig in de regio Amsterdam of je bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Menno.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.