Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over De Amsterdamse Montessori School

Naam school
De Amsterdamse Montessori School
Contactpersoon
Mevr. Marjolein Spaargaren
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De AMS is een montessorischool. Maar wat betekent dat nou, een “montessorischool” zijn? En past de Montessori-idee nog wel in de huidige tijd?
Montessori is helemaal van nu en in toenemende mate zien we dat mensen de persoonlijke ontwikkeling van een kind weer hoge prioriteit geven. Met onze visie als leidraad voor ons handelen, doet ons bevlogen team enorm zijn best om het onderwijs zo goed mogelijk vorm te geven binnen de wettelijke kaders. 

Centraal in het Montessorionderwijs staat het besef dat de ontwikkeling van ieder kind uniek is. Kinderen verschillen van elkaar in aanleg, mogelijkheden, interesse en leerstijl. 'Het gemiddelde kind' bestaat niet en daarom krijgt ieder kind de ruimte om de leerstof in zijn eigen tempo te doorlopen. Het kind ontwikkelt zich zo van binnenuit, vanuit zijn eigen mogelijkheden. 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
23-3-2018
Met ingang van
1-8-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1.0
Omschrijving
De Amsterdamse Montessori School is op zoek naar een groepsleerkracht voor een bovenbouw of een middenbouw. De vacature ontstaat per nieuw schooljaar.
Het betreft een vacature voor vijf dagen per week en kan worden ingevuld door een full-time leerkracht of twee parttimers.

Waarom kiezen voor de Amsterdamse Montessori School:
  • Modern Montessori-onderwijs,
  • Een zelfstandige school (één-pitter) waardoor er veel mogelijk is,
  • Een goede begeleiding voor startende leerkrachten,
  • De school is gehuisvest in een modern monument,
  • Er is veel ruimte  voor talentontwikkeling zowel voor leerkrachten als leerlingen,
  • Een enthousiast en professioneel team.

Het Montessori karakter van de school vormt de basis voor de gehele inrichting van het onderwijs waardoor affiniteit of ervaring met deze vorm van onderwijs voor ons van belang is.
Ben je enthousiast en heb je zin om bij ons te komen werken of een dagje mee te komen draaien, neem dan contact met ons op. Je kunt bellen met Marjolein Spaargaren (directeur: 06-36285630) of een mail met je motivatiebrief en CV sturen aan sollicitatie@de-ams.nl
Je kunt reageren op deze advertentie tot 25 april 2018.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.