Vacature Docent Wiskunde 2e graads in Kranenburg Dld

Onderwijs

Over EUREGIO-Realschule Kranenburg

Naam school
EUREGIO-Realschule Kranenburg
Contactpersoon
Dhr. Baranowski
Plaats
Kranenburg Dld
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo
Beschrijving

Kranenburg is een randgemeente van Nijmegen die op Duits grondgebied ligt. Inmiddels zijn meer dan 25% van de bevolking Nederlanders.
De EUREGIO-Realschule Kranenburg is een synthese van Nederlandse en Duitse onderwijscultuur, met de bedoeling dat beide bevolkingsgroepen zich op school thuis kunnen voelen.
Op de EUREGIO-Realschule Kranenburg is het mogelijk zowel een Nederlandse alsook een Duitse schoolloopbaan te volgen: na de 4e klas verlaten de leerlingen school met een ‘Realschulabschluss’. Leerlingen die voor HAVO kiezen wisselen na de 3e klas naar onze partnerschool in de gemeente Berg en Dal. Hier halen zij na klas 4 en 5 hun HAVO-diploma.
De EUREGIO-Realschule valt onder de wetgeving van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Daarom begint onze school met groep 7 van de basisschool. Na groep acht is het uiteraard mogelijk naar het Nederlandse VO uit te stromen.
Alle medewerkers van de EUREGIO-Realschule Kranenburg zijn tweetalig.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 2e graads 
Plaatsingsdatum
22-3-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 fte
Omschrijving

Wij zijn een kleine school in opbouw die nu al twee jaar draait. Volgend schooljaar gaat ons aantal leerlingen verdubbelen. Daarom zijn we op zoek naar een docent(e) met pioniersgeest die de lessen wiskunde voor de groepen 7 en 8 voor zijn/haar rekening wil nemen. De lessen worden gegeven in het Nederlands. Gezien de wetgeving in de deelstaat Noordrijn-Westfalen is een bevoegdheid wiskunde voor voortgezet onderwijs noodzakelijk.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Buitenlandse opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens cao
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.