Vacature Begeleider Gepersonaliseerd Leren in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Begeleider Gepersonaliseerd Leren 
Plaatsingsdatum
21-3-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
12 uur
Omschrijving
Heb jij ervaring in het begeleiden van leerlingen? Ben jij per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Voor een onderwijsinstelling in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een Begeleider Gepersonaliseerd Leren. In deze functie krijg je te maken met een groep leerlingen die in een individueel werk- en leertraject zitten en aansluiting zoeken met de derde klas of mogelijk doorstromen naar de entreeopleiding. Het gaat om een vacature van 12 uur per week aan leerlingen leeftijd tussen de 14,5 jaar en 16 jaar.

Functie eisen
  • Bevoegdheid als docent of onderwijsassistent en ervaring in het individueel begeleiden van leerlingen;
  • Ervaring met onderbouwklassen van het VMBO LWOO;
  • Per direct beschikbaar;
  • Affiniteit met bovenstaande doelgroep;
  • Pedagogisch en organisatorisch sterk;
  • Vakdidactisch sterk;
  • Op de hoogte van huidige ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Een docent met passie voor je vak.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, uitzenden of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Inlichtingen
Simone Roos s.roos@nivvo.nl
06 54945683

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
3077