Vacature Docent Techniek onderbouw, evt. ook bovenbouw PIE in Hillegom

Onderwijs

Over Fioretti College, Hillegom

Naam school
Fioretti College, Hillegom
Contactpersoon
Mevr. H. Kiebert
Plaats
Hillegom
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Fioretti College en het Teylingen College zijn samenwerkende
R.K. scholengemeenschappen in de Duin- en Bollenstreek met in totaal 6 vestigingen.
Beide scholengemeenschappen maken deel uit van de Stichting Fioretti Teylingen met een centrale bedrijfsvoering gevestigd te Voorhout.

Vacature

Functietitel
Docent Techniek onderbouw, evt. ook bovenbouw PIE 
Plaatsingsdatum
14-3-2018
Met ingang van
01-08-2018
Referentienummer
Vacature 686
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 ~ 1
Omschrijving
Het Fioretti College Hillegom is, voor het schooljaar 2018-2019 op zoek naar enthousiaste docenten en onderwijsassistenten. We zijn gehuisvest in een mooi en nieuw gebouw in de Bollenstreek (Hillegom). We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen (profielen: PIE, BWI, M&T, Z&W, E&O en D&P), mavo en havo (leerjaar 1 tot en met 3) aan. Op onze school volgen ruim 1000 leerlingen onderwijs en er werken ongeveer 140 medewerkers. De school is ingericht in een huizen- en teamstructuur. Er zijn 8 onderwijsteams (voor docenten en onderwijsassistenten) en 8 onderwijshuizen (voor de leerlingen). Elke team/huis heeft een eigen teamleider. Op deze wijze geven we één van onze slogans: “Groot in kleinschaligheid” vorm.
We zijn een vernieuwende school waarbij maatwerk, gepersonaliseerd leren, onderwijskwaliteit en persoonlijke aandacht een belangrijke rol spelen. Elke leerling heeft een eigen coach en we houden met de ouders en leerlingen zgn. COL – gesprekken (coach – ouder – leerling gesprekken).
Nieuwe collega’s worden op onze school (zeer) goed begeleid. Er is ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We vragen bij de vacatures (wiskunde en techniek) bij voorkeur een tweedegraads bevoegdheid (studerenden komen ook  in aanmerking). Voor de onderwijsassistent/instructeur techniek in de bovenbouw (PIE) vragen we een technische achtergrond (werktuigbouw, elektro of installatietechniek) en grote affiniteit met de doelgroep leerlingen. Binnen het nieuwe vak techniek& technologie in de onderbouw zijn we een nieuw programma aan het ontwikkelen (o.a. met robotica, 3D printen, drones etc.). De nieuwe onderwijsassistent moet uiteraard in deze nieuwe technieken interesse hebben en zich verder hierin willen ontwikkelen.
 
We hebben de volgende vacature per 1 augustus 2018
Docent techniek (onderbouw eventueel ook gekoppeld aan de bovenbouw: PIE); 0,6 fte – 1,0 fte, met uitzicht op vast.


We zien uw reacties graag z.s.m. (doch uiterlijk 1 april) tegemoet. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in april.Voor inhoudelijke vragen is de heer Ben Kersten, adjunct-directeur, bereikbaar, zie onze sollicitantenportal https://werkenbij.stichtingfiorettiteylingen.nl/vacature-sft/techniek-vacature-686 bij contactpersoon, het e-mailadres dat erbij staat is niet voor sollicitaties. U kunt solliciteren via de Button rechts "Solliciteren".

Voor algemene vragen is de afdeling P&O bereikbaar op 0252-461710.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.