Vacature docent natuurkunde in Velsen-Zuid

Onderwijs

Over Gymnasium Felisenum

Naam school
Gymnasium Felisenum
Contactpersoon
Mevr. Anja Hulsebosch
Plaats
Velsen-Zuid
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Gymnasium Felisenum is een openbaar categoraal gymnasium. De school heeft een sterke regionale functie met, naast de gemeente Velsen (IJmuiden, Santpoort, Velsen-Noord en -Zuid, Velserbroek, Driehuis) als kerngebied, leerlingen uit Beverwijk en Heemskerk ten noorden van het Noordzeekanaal, en uit Spaarndam, Haarlem-Noord en Bloemendaal in het zuiden. Het Gymnasium Felisenum telt per 1 oktober 2016 circa 650 leerlingen en 70 medewerkers, waarvan 60 docenten. Het Gymnasium Felisenum wil leerlingen opleiden voor verdere studie en voor het leven, en daartoe een vertrouwde en veilige sfeer bieden. De omvang van de school biedt door zijn menselijke maat de mogelijkheid daartoe.
Verscheidenheid is het belangrijkste kenmerk: in opvattingen, in ideeën en in achtergrond van leerlingen en leraren. Dat doet recht aan de individuele capaciteiten van leerlingen, leraren en alle anderen in de school. De leerlingen kunnen in wisselwerking met de docenten hun talenten op intellectueel, sociaal en creatief gebied maximaal ontplooien. Voorwaarden daarvoor zijn respect voor elkaar, openheid en uitwisseling van gedachten en ideeën. Het accent ligt op gelijkwaardigheid en democratisch denken, binnen het kader van de gezagsverhoudingen. Er is betrokkenheid, vrijblijvendheid wordt vermeden. De school streeft naar een veilig klimaat voor iedereen.

Vacature

Functietitel
docent natuurkunde 
Plaatsingsdatum
13-3-2018
Met ingang van
1 augustus 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-0,9 fte
Aantal uren
┬▒ 20
Omschrijving
Het Gymnasium Felisenum (Velsen-Zuid) is op zoek naar een docent voor het vak natuurkunde (eerstegraads) voor 0,8-0,9 fte.

Het Gymnasium Felisenum kent een ruim aanbod van b├Ętavakken; zowel in de onderbouw als in de bovenbouw. De school biedt naast de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie het vak NL&T aan. Daarnaast wordt het komende schooljaar voor de onderbouw een nieuw vak ontwikkeld, waarin technologie, programmeren, onderzoekend en samenwerkend leren centraal staan. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij een bijdrage levert aan deze ontwikkeling

Informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marcel Kemper, rector (telefoon 0255-545710).

Reageren
Uw sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kunt u richten aan drs. M. Kemper, rector.
Wij zien uw sollicitatie graag voor 1 april a.s. tegemoet via de website van MeesterBaan.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.