Vacature Docent Nederlands, 2e graads in Hoorn

Onderwijs

Over Tabor College

Naam school
Tabor College
Contactpersoon
Mevr. M.H.L. Coenen
Plaats
Hoorn
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Gymnasium
Beschrijving
Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Een excellente school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. Zo wordt expliciet gezocht naar de mogelijkheden die ICT ons biedt als ondersteuning van het onderwijs. Daar gebruiken we op veel plaatsen in de school iPads bij.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graads 
Plaatsingsdatum
12-3-2018
Met ingang van
per direkt
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,28
Aantal uren
7
Omschrijving
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Een excellente school voor  slimme leerlingen met ambitie.

Wij zijn in verband met een tijdelijke vervanging tot aanvang van de zomervakantie, op zoek naar een enthousiaste, bevoegde docent Nederlands, voor 0,28 fte (7 lesuren).  De lessen Nederlands zullen worden verzorgd aan een brugklas (4 uur) (HAVO/VWO), een HAVO 2 klas  (3 uur). 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
- Lerarenopleiding Nederlands, 2e graads

Van personeelsleden verwachten wij dat zij zich in willen zetten voor het vormgeven van het beste onderwijs dat de leerlingen kunnen krijgen. Dat vraagt een professionele focus en de bereidheid te investeren in het onderwijs en de organisatie. Een open, kritische houding op het eigen functioneren, geïnteresseerdheid in wat de leerlingen van het gegeven onderwijs vinden en de wens tot samenwerking met anderen in de organisatie zijn hiervan onderdelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.