Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over de Henricus

Naam school
de Henricus
Contactpersoon
Mevr. EA van Gelderen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Welkom bij de Henricusschool
leren..... met passie en plezier!
 
De Henricusschool is een moderne, open, katholieke school, toegankelijk voor iedereen. Rust, structuur, duidelijkheid en saamhorigheid zijn waarden die merkbaar zijn in de school. Kinderen voelen zich thuis in deze veilige, sfeervolle leeromgeving en ontwikkelen eigenwaarde, creativiteit en respect voor hun omgeving.
 
Wij zijn een eigentijdse basisschool waar vernieuwing en traditie hand in hand met elkaar gaan. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van zelfkritische, respectvolle mensen die hun leercapaciteiten optimaal benutten. Dat doen we vanuit onze 5 kernwaarden: structuur,verbinding,ontwikkeling, openheid en ambitie.

Ben je geinteresseerd in onze vacature; neem dan zsm contact met ons op
Bijzonderheden 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
12-3-2018
Soort vacature
Fulltime
Omschrijving
Basisschool de Henricus
is op zoek naar een collega :
 
Op basisschool de Henricus te Amsterdam-Nieuw west is er per
1 mei aanstaande een full-time vacature vacant voor groep 5, die op dit moment 18 kinderen telt. We zij op zoek naar een collega die affiniteit heeft met de doelgroep, flexibel is en van aanpakken weet.
Ben jij die collega die toe is aan een nieuwe uitdaging?
Dan is de Henricus bij uitstek ‘the place to be’  om je verder als professional te ontwikkelen. De Henricus is recentelijk gestart met het hanteren van het Unit Onderwijs, dit zal jouw grootste uitdaging zijn om dit samen met het team verder vorm te geven. 
De Henricus is gevestigd in de wijk Nieuw-West in Amsterdam. Dit stadsdeel bestaat uit twee stadsdelen, namelijk West en Nieuw-West, die grotendeels overeenkomen met respectievelijk het vooroorlogse (voor 1940) en naoorlogse (na 1950) deel.
 
De school staat in een groene, ruim opgezette wijk en telt zo'n 220 leerlingen van verschillende komaf, kortom een gemengde school met volop mogelijkheden voor iedereen.
Het schoolgebouw is recentelijk gerenoveerd. Het gebouw is ingericht op unitonderwijs. Elke unit bestaat uit twee leerjaren bij elkaar. In elke unit werken twee leerkrachten en één onderwijsassistente. Er zijn door de gehele school werkplekken ingericht, waar leerlingen zelfstandig kunnen werken.
 
Belangstelling?
Richt dan je sollicitatie met CV z.s.m. naar de directeur Aziz el Amiri
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA/LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.