Vacature Leerkracht groep 1 en 2 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. V. Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1 en 2  
Plaatsingsdatum
8-3-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Ben jij de juf of meester die themahoeken bouwt; zoals de tandarts of groente winkel, kleutergym geven, de watertafel gebruiken en dol op onderbouw energizers gebruiken. Onze basisscholen starten per 2 april en 7 mei 2018 met nieuwe onderbouwgroepen. Ben jij een enthousiaste leerkracht of pabo student en klaar voor een leuke kleutergroep. Er is ruimte voor een formatieplekken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma, Lio stagiaire of pabo student; Je hebt ervaring met een groep 1/2; Je bent 3 tot 5 dagen beschikbaar; Je bent in staat om een veilig pedagogisch klimaat te creĆ«ren; Je benadert kinderen positief maar je weet tegelijkertijd heel duidelijke grenzen te stellen; Je bent woonachtig in de regio Amsterdam, of je bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
  • Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening, op basis van de cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor jou binnen DIT IS WIJS. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.