Vacature Sociaal pedagogisch hulpverlener voor dag inval in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. V. Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Sociaal pedagogisch hulpverlener voor dag inval 
Plaatsingsdatum
8-3-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

DIT IS WIJS organiseert dinsdag 20 maart om 10.00 uur een speeddateochtend voor sociaal pedagogische hulpverleners die graag aan de slag willen binnen het onderwijs. 

Voor verschillende basisscholen in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar sociaal pedagogisch hulpverleners en onderwijsassistenten die het aandurven zelfstandig groepen te draaien of als ondersteuner. Op basis van jouw beschikbaarheid en werkwensen kunnen we een rooster maken dat goed bij je past. Het aantal te werken uren en dagen worden in overleg afgestemd.

Ben jij een enthousiaste onderwijsassistent of sph-er met relevante werkervaring in het onderwijs en ben jij in staat een groepen te draaien met behulp van trainingen? Solliciteer dan uiterlijk voor 19 maart  2018.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een SPW, SPH, onderwijsassistenten diploma, pabo propedeuse en je hebt ervaring met zelfstandig lesgeven aan kinderen. Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk. Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam of je bent bereid hierheen te reizen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor het speeddaten op dinsdag 20 maart 2018 om 10:00 uur. Tijdens het speeddaten bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. 

Interesse? Solliciteer dan uiterlijk voor 19 maart 2018.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter ViviĆ«n.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.