Vacature Leerkracht instroomgroep in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. V. Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht instroomgroep  
Plaatsingsdatum
8-3-2018
Met ingang van
per 7 mei 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving

Een eigen huishoek inrichten, buitenspel ontwikkelen en een bouwhoek met kapla, blokken en dino's. Voor een nieuwe kleutergroep in de omgeving van Amstelveen zoeken wij een meester of juf. De basisschool start per 7 mei 2018 met een nieuwe onderbouwgroep. Ben jij een een enthousiaste groepsleerkracht of pabo student en klaar voor een leuke instroomgroep. Er is ruimte voor een formatieplek.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma, Lio stagiaire of pabo student; Je hebt ervaring met een groep 1/2; Je bent fulltime beschikbaar; Je bent in staat om een veilig pedagogisch klimaat te creĆ«ren; Je benadert kinderen positief maar je weet tegelijkertijd heel duidelijke grenzen te stellen; Je bent woonachtig in de regio Amstelveen, of je bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
  • Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening, op basis van de cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden voor jou binnen DIT IS WIJS. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.