Vacature docent wiskunde 1e graad in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Rietlanden

Naam school
Scholengemeenschap De Rietlanden
Contactpersoon
Dhr. R. van den Dool
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 

Vacature

Functietitel
docent wiskunde 1e graad 
Plaatsingsdatum
8-3-2018
Met ingang van
01-08-2018
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Aantal uren
20 - 25
Omschrijving
Scholengemeenschap De Rietlanden een dynamische organisatie noemen is een understatement. Niet alleen werken we iedere dag keihard om het onderwijs beter te maken, de teams sterker en het werk plezieriger. We ontwikkelen ook samen in de richting van een nieuwe campus, waar we samen met onze collega’s van andere scholen nieuw, uitdagend en toekomstbestendig onderwijs gaan aanbieden. Deze campus opent in augustus 2020 zijn deuren. Meer hierover vind je hier.

Als docent van De Rietlanden is dit dé kans om zelf vorm te geven aan het toekomstig onderwijs voor onze leerlingen, maar ook aan je eigen functieinhoud en werkplezier.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wie ben jij?
Je bent met ingang van 1 augustus 2018 beschikbaar en kan niet wachten om je tanden te zetten in een flinke uitdaging. Niet alleen willen we dat het onderwijs van vandaag beter is dan dat van gisteren en willen we al onze leerlingen alle uitdaging en ondersteuning bieden die ze nodig hebben. We willen ook samen met jou nadenken over ons onderwijs in de toekomst.
Dit klinkt wellicht als twee totaal verschillende uitdagingen, maar wij geloven dat nadenken over het onderwijs van de toekomst ook zal leiden tot onderwijsideeën voor vandaag.
 
Onze ideale collega blijft altijd in ontwikkeling. Volgens ons kun je alleen dán ook van je leerlingen verwachten dat ze hetzelfde doen. Bovendien weten wij dat een organisatie waarbij medewerkers zichzelf continu ontwikkelen daardoor zelf ontwikkelt.
 
Zowel ervaren eerstegraders als aankomende eerstegraders worden uitgenodigd om te solliciteren.
We vinden het wel belangrijk dat je vaardig bent in het gebruik van ICT-middelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao vo
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
De kans om je baan als wiskundedocent optimaal in te vullen. Niet alleen doordat je de ruimte krijgt om samen met je collega’s elke dag zo goed mogelijk onderwijs te verzorgen, maar vooral ook omdat we nu samen de kans hebben om fantastisch nieuw onderwijs te ontwerpen voor een unieke onderwijscampus.
 
Verder bieden we je concreet:
  • Een aanstelling met ingang van 1 augustus 2018 voor 0,8 – 1,0 fte
  • Een marktconform salaris op basis van ervaring en opleiding
  • Een plaats in ons tweede fase-team dat zich kenmerkt als actief, altijd in ontwikkeling en dynamisch
  • Een uitstekend begeleidingsprogramma voor nieuwe docenten
  • Een laptop van de zaak

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin Denissen, vakdocent wiskunde, via e.denissen@rietlanden.nl of 0320-295959.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.