Vacature Leerkracht voor de kleuters in Amsterdam

Onderwijs

Over St. Jan

Naam school
St. Jan
Contactpersoon
Dhr. Jan Bakker
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
‘Je mag zijn wie je bent en worden wat je kunt’. Dat is het schoolmotto van de St. Jan. De school wil bereiken dat kinderen met plezier naar school gaan, daar gemotiveerd aan het werk zijn en zich optimaal ontwikkelen. De afgelopen jaren groeide St. Jan uit tot een gemengde en gewilde buurtschool met ongeveer 380 leerlingen. 
Kinderen verschillen en leren op diverse manieren. Op St. Jan wordt daar vanuit gegaan. Het beroep van leraar is daarom veelzijdig en de St. Jan biedt volop ruimte voor die veelzijdigheid. Leerkrachten hebben een onderzoekende houding en stimuleren de kinderen om te ontdekken wat hun eigen talenten en mogelijkheden zijn. 

Amsterdamse school
Basisschool St. Jan heeft een intiem, sfeervol en een goed onderhouden gebouw. Het staat ruim tachtig jaar in de Baarsjes en past in de stijl van de Amsterdamse school.

Vacature

Functietitel
Leerkracht voor de kleuters  
Plaatsingsdatum
28-2-2018
Met ingang van
3-4-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zoeken met ingang van 3 april 2018 een fulltime collega voor extra ondersteuning in onze vijf kleutergroepen. De vacature is ontstaan door het vertrek van een collega die dichter bij huis is gaan werken. Na de zomervakantie hebben wij voldoende formatieruimte om bij goed functioneren het dienstverband te continueren. Je kunt daarom voor het schooljaar 2018-2019 kiezen voor een andere groep.

Leerkracht m/v
Fulltime, 40 uur
 
Periode
Tijdelijk van 3 april 2017 t/m 31 juli 2017 (met uitzicht op verlenging / vast dienstverband)

Salarisschaal
LA
 
De functie van Leerkracht bij de St. Janschool
Je mag zijn wie je bent en worden wat je kunt’ is de visie van de St. Janschool. Door talent te stimuleren, bieden wij onze leerlingen een evenwichtig ontwikkeling op zowel cognitief als sociaal-emotioneel gebied. Wij werken gedifferentieerd, dagen kinderen uit en vergroten hun kennis in een veilige omgeving. De St. Janschool is een bruisende sprankelende school in Amsterdam West waar kinderen, ouders en leerkrachten elkaar kennen. Kunst zien wij als een bindende factor. Wetenschap, geschiedenis, kunst en techniek worden elk jaar verwerkt in uitzonderlijke kunstprojecten. Ook ouders en externen helpen ons hierbij en dat zorgt voor een duidelijke meerwaarde voor ons onderwijs. Je ziet deze meerwaarde ook terug in het aantal aanmeldingen voor onze school.

Jouw groep en de aanstelling
Je gaat werken met groepjes leerlingen die behoefte hebben aan verdiepende instructie of extra uitdaging. Dit doe je in nauwe samenwerking met de groepsleerkrachten van de kleutergroepen.

Onderdeel van ASKO scholen
De St. Janschool valt onder de het ASKO schoolbestuur. De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. Onder de ASKO vallen ruim 30 basisscholen in en rond Amsterdam. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. De ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals verrijkingsonderwijs, 21ste eeuwse vaardigheden, onderwijstijdverlenging, opleiden in de school en leren met ict.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat voor een Leerkracht ben jij en wat neem je mee?
  • Een afgeronde Pabo – opleiding
  • Ervaring en affiniteit met de onderbouw
Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht  met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed vanuit het kind kan en wil werken.  Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht die graag met kleuters werkt.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • ASKO-studiedag voor iedere medewerker
  • Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als Leerkracht bij de St. Janschool?
Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag jouw cv en korte motivatie via de solliciteerknop op de website.
Contactpersoon: Jan Bakker / Dieneke Blikslager
Directie van de St. Janschool
Kortenaerstraat 32                                                                                                       
1057 JN Amsterdam                                                                                                      
Tel: 020 – 6187481
E-mail: stjan.directie@askoscholen.nl


Website:
www.stjanschool.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.