Vacature Docent Klassieke Talen in EDE

Onderwijs

Over NIVVO B.V.

Naam school
NIVVO B.V.
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
EDE
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Pro, LWOO, VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Gymnasium, Technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"‚Äč (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Klassieke Talen 
Plaatsingsdatum
24-2-2018
Met ingang van
20-11-2017
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
12 uur
Omschrijving
Wij hebben per direct een vacature voor docent Klassieke Talen in de regio Noord-Brabant. Lees snel verder!

Functie
Voor een onderwijsinstelling in Noord-Brabant zijn wij per direct op zoek naar eerstegraads bevoegd en ervaren docent Klassieke Talen. Er zijn 14 lessen ter vervanging. Het gaat om Grieks en Latijn in leerjaar 2, 3 en 5. Omvang ca. 0,48 fte (12 lessen).

Functie eisen
  • 1e graads bevoegdheid Klassieke Talen
  • Affiniteit met het vakgebied en de doelgroep
  • Beschikbaar per direct
  • Enthousiast, gemotiveerd, energiek en bevlogen in je vak

Aanbod
NIVVO biedt een uitdagende functie aan bij een dynamische onderwijsinstelling. Salaris is volgens inschaling CAO (afhankelijk van ervaring, leeftijd en voorgaande inschaling). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie.

Inlichtingen
Simone Roos s.roos@nivvo.nl
06-54945683
0318-506926

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
3062