Vacature Docent Nederlands 0,8 fte in Laren

Onderwijs

Over Laar & Berg

Naam school
Laar & Berg
Contactpersoon
Mevr. H. Kool
Plaats
Laren
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Laar & Berg is een middelbare school in Laren voor het tweetalige Middle Years Programme van de International Baccalaureate Organisation (MYP), atheneum ​en havo. ​​​De onderbouw biedt volledig tweetalig onderwijs Engels/Nederlands. N​a het derde jaar kunnen leerlingen doorstromen naar havo, of na het vierde jaar naar het atheneum. ​Alle leerlingen ontvangen na het afronden van het tweetalige programma een certificaat.​​​ Laar & Berg is een veilige en gezellige school met een kleine 800 leerlingen waarin door de kleinschaligheid iedere leerling zich gekend weet. Ons streven is om de leerling het voor hem of haar hoogst mogelijke resultaat te laten bereiken.​​​​​​​​​​​​

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 0,8 fte 
Plaatsingsdatum
21-2-2018
Met ingang van
schooljaar 2018-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8
Omschrijving
Discover. Learn. Inspire.
Je gaat lessen Nederlands geven in het Middle Years Programme, havo en/of vwo. Je draagt bij aan curriculumontwikkeling en werkt daartoe nauw samen met jouw vakcollega’s. Je onderschrijft de missie van de school en dit is zichtbaar in jouw lessen en werkhouding.
 
Wij zoeken
Wij zoeken een collega:
- met passie voor het vak Nederlands ;
- met de motivatie om het onderwijs vanuit de missie van de school en de IB-filosofie vorm te geven;
- die gebruik maakt van een variatie aan (digitale) middelen en materialen in de lessen;
- met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
- die betrokken is bij de ontwikkeling van jongeren;
- met enthousiasme voor internationalisering;
- met een bevoegdheid Nederlands.
 
Over Laar & Berg
Laar & Berg is een scholengemeenschap waar leerlingen in de onderbouw tweetalig onderwijs volgen in het Middle Years Programme van het International Baccalaureate (www.ibo.org). Daarna doen leerlingen een havo- of vwo-examenprogramma. Laar & Berg is een veilige en gezellige school met nog geen 800 leerlingen waar door de kleinschaligheid iedere leerling gezien wordt. Ons streven is om de leerling het voor hem of haar hoogst mogelijke resultaat te laten bereiken zowel academisch als in persoonlijke ontwikkeling.
 
Over Alberdingk Thijm Scholen
De Alberdingk Thijm Scholen is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Alberdingk Thijm Scholen zijn ICT-rijk onderwijs, internationalisering en what really matters: we vinden het belangrijk dat leerlingen en docenten nadenken over wat er in hun ontwikkeling echt toe doet. Hoe ontwikkel je jouw talent? Welke rol wil je spelen in de wereld? Elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan.
 
Kijk voor meer informatie op www.laarenberg.nl en www.atscholen.nl
 
Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met mevr. Sannerijn Jansen, rector van Laar & Berg, op 035-5395422/06-38309703 of s.jansen@atscholen.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.