Vacature Leraar Infratechniek in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Infratechniek 
Plaatsingsdatum
20-2-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,1-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Techniek & Gebouwde Omgeving zijn per direct op zoek naar een enthousiaste leraar Infratechniek die kennis heeft van de infra disciplines gas, water en/of warmte. We hebben ruimte voor een nieuwe collega die 0,8-1,0 fte bij ons wil komen werken, maar in overleg is een kleinere aanstelling ook zeker bespreekbaar. 
Als leraar infratechniek ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten, en door te laten zien dat jij jezelf ook continu ontwikkelt. 
Wij zoeken een leraar Infratechniek die (basis)kennis, maar ook specialistische kennis van distributienetten voor  gas, water en warmte, bij grote industrieën en energiebedrijven kan overdragen op onze studenten. Relevante ontwikkelingen in je werkveld, de Infratechniek, vertaal je naar het opleidingsprogramma, komen terug in o.a. het (mede) door jou samengestelde onderwijsmateriaal.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- aantoonbaar hbo werk- en denkniveau?
- bij voorkeur een relevante onderwijsbevoegdheid? **
- aantoonbare relevante werkervaring in de infratechniek (gas, water en warmte)?

Ben jij:
- enthousiast over je vak?
- sociaal en communicatief sterk? 

Dan is deze baan vast iets voor jou! 
** Heb je nog geen onderwijsbevoegdheid, en wel interesse in deze functie? Kijk dan verder op www.deltion.nl/werken-bij/leraar-of-instructeur. Mogelijk kom je toch in aanmerking voor een baan als leraar in het onderwijs.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. 
De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. 
Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Marinus Roijakkers (opleidingsmanager) telefoonnummer: 038-8503865 of Bernard van Zuthem (corporate recruiter) telefoonnummer: 038-8503034. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.