Vacature Groepsleerkracht groep 5/6 in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Menno Visser
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 5/6 
Plaatsingsdatum
14-2-2018
Met ingang van
7 Maart
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Voor een sportieve basisschool in Amsterdam zijn wij op zoek naar een leuke, frisse meester of juf die het leuk vind om een bovenbouw combinatieklas onder zijn of haar hoede te hebben. De school heeft een sportief profiel, en dat uit zich in veel gym en veel bewegingsactiviteiten tijdens en na de schoollessen. Hieraan zitten ook sociale vaardigheden gekoppeld waar de school ook op aanstuurd. Aan de school zijn ook Brede School activiteiten gekoppeld in allerlei thema's. Ben jij als docent ook sportief aangelegd? Heb jij affectie met een bovenbouw klas? Ben jij minimaal 2 dagen beschikbaar? Solliciteer dan direct op deze leuke vacature!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en bent didactisch sterk. Je vindt het leuk om op een kleine school te werken. Ervaring met combinatiegroepen is een prĂ© maar geen vereiste. Je bent woonachtig in de regio Alkmaar of je bent bereid hierheen te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Menno.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.