Vacature RDO Directeur in Noord-Scharwoude

Onderwijs

Over Stichting Atrium

Naam school
Stichting Atrium
Contactpersoon
Mevr. Vonk
Plaats
Noord-Scharwoude
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving


Atrium is een kleinschalige organisatie met zes scholen die elk een eigen gezicht hebben. Die kleinschaligheid, betrokkenheid en korte lijnen worden gewaardeerd binnen de organisatie en door ouders. Bij Atrium drijft de organisatie niet op regels maar op principes en context. De goede dingen doen, er toe doen, mensen vanuit hun kracht laten werken is een belangrijke organisatiewaarde.
 
Atrium maakt verbinding tussen alle partners binnen en buiten de organisatie en maakt gebruik van haar professionele talenten. Met deze talenten lopen we voorop en werken we aan een beweging van innovatie en vernieuwing. We stimuleren binnen Atrium het ‘out of the box’ denken en een onderzoekende houding, niet alleen bij onze leerlingen, maar ook bij alle medewerkers in de organisatie. Medewerkers positioneren Atrium graag als organisatie waar ze trots op zijn, waar ze met plezier hun professie uitoefenen.
 
Voor nadere informatie over Atrium zie onze website: http://www.atrium-scholen.nl/

Vacature

Functietitel
RDO Directeur  
Plaatsingsdatum
13-2-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0
Omschrijving
Atrium is een stichting met 6 scholen voor katholiek primair onderwijs in Langedijk en omstreken.
Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs en vakmanschap met als opbrengst gelukkige leerlingen.
 
Over basisschool De Duizend Eilanden
De Duizend Eilanden is een katholieke school met 174 leerlingen, midden in het mooie Langedijk. Op De Duizend Eilandenschool werkt een hecht, enthousiast team zelfstandig en samen in een positieve werksfeer en met grote betrokkenheid bij de leerlingen en elkaar. De Duizend Eilanden staat bekend als een goede school, waar onderwijsinnovaties door het team gericht worden ingezet. Het team geeft aan dat zij de Duizend Eilanden de leukste school van Nederland vindt!

Volgend schooljaar wordt De Duizend Eilanden samengevoegd met de Mariaschool, ook een school van Atrium in hetzelfde dorp Noord-Scharwoude. Wij vragen de nieuwe directeur om nadrukkelijk samen en in overleg met het team, onze onderwijsprofessionals, het onderwijsaanbod verder te versterken, te verbreden en te ontwikkelen. Onze nieuwe directeur heeft een aansprekende visie op toekomstgericht onderwijs. Hij of zij heeft zich zeker ontwikkeld op de vijfde competentie van het schoolleidersregister: het hogere orde denken.
 
Over Atrium
Atrium is een klein bestuur en daarin zit onze kracht. We zijn ons bewust dat wij leerlingen opleiden voor een toekomst die wij nog niet kennen. Dit maakt dat we kinderen en zeker ook onze medewerkers versterken in hun talenten en hun persoonlijke kracht. Onderdeel hiervan is hard trainen, het leren doorzetten wanneer het even moeilijk is en de tijd nemen voor in- en ontspanning. Het samen vieren van successen en vormgeven aan onze katholieke identiteit is daarbij van grote waarde.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Voor onze basisschool De Duizend Eilanden is plaats voor een RDO DIRECTEUR (m/v) 1,0 fte geregistreerd in het schoolleidersregister PO.

Onze nieuwe directeur:
  • vertrouwt op het vakmanschap van het team en weet te sturen op de balans tussen richting geven en ruimte bieden
  • werkt waardengedreven en gericht op co-creatie binnen het onderwijs
  • organiseert, denkt en handelt op een Rijnlandse wijze
  • werkt passievol en realistisch aan onderwijsvernieuwingen
  • is communicatief sterk en werkt samen met alle betrokkenen bij de school en binnen Atrium
  • heeft aantoonbare ervaring met de inzet van ICT in het onderwijs
  • is gericht op het bevorderen van het onderling leren van het team en collega’s
  • heeft ervaring in het op een verbindende wijze samenvoegen van twee scholen  

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en je CV en motivatie t.a.v. de bestuurder, mw. G. Koops te mailen vóór 23 februari naar vacature@atriumscholen.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.