Vacature Docent Nederlands, 2e graads in BUSSUM

Onderwijs

Over Willem de Zwijger College

Naam school
Willem de Zwijger College
Contactpersoon
Mevr. Verhulst
Plaats
BUSSUM
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
HAVO, VWO, Gymnasium
Beschrijving
Het Willem de Zwijger College is een school voor Havo, Atheneum en Gymnasium. De school telt ongeveer 1010 leerlingen en 110 personeelsleden. De school is gehuisvest in een mooi, sfeervol gebouw in een prachtige omgeving op loopafstand van het dorpscentrum en het NS station. Er zijn diverse accommodaties binnen de school voor leerlingen en personeel, zoals een grote leerlingruimte en een werkruimte voor docenten. Wij bieden een veilig leer- en leefklimaat waar we de leerlingen volop de kans geven zich volledig te ontplooien. Daartoe hebben we een uitgebreid begeleidingsaanbod. Naast de lessen organiseren we een groot scala aan buiteactiviteiten zowel op sportief, wetenschappelijk en cultureel gebied.
We verwachten van onze medewerkers een grote betrokkenheid bij en enthousiasme voor het onderwijs. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de school kent een intensief begeleidingstraject voor beginnende docenten.

Voor meer informatie zie www.wdz.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graads 
Plaatsingsdatum
13-2-2018
Met ingang van
5 maart 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,25 fte
Aantal uren
5 uur
Omschrijving
Het Willem de Zwijger College in Bussum zoekt per 5 maart a.s. een docent Nederlands, 2e graads bevoegd. Deze vacature is ter vervanging vanwege ziekte en is voor 5 uur in de week, te verdelen over 2 dagen. Vanwege de kleine betrekkingsomvang zijn ook docenten in opleiding of zij-instromers van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Het Willem is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Elke afdeling heeft een duidelijk eigen gezicht, met een aansprekend pakket aan vakken en een eigen, pedagogische aanpak.

De functie is ingedeeld in LB en de aanstelling is tijdelijk. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Geschikte kandidaten worden zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een gesprek.

U kunt uw motiviatiebrief en CV richten aan de rector, de heer P.N. Wind. U kunt meer informatie vinden over onze school op onze website www.wdz.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het directiesecretariaat op 035 - 6927600.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.