Vacature Docent Nederlands 2e graads in Rotterdam

Onderwijs

Over Melanchthon Mavo Schiebroek

Naam school
Melanchthon Mavo Schiebroek
Contactpersoon
Mevr. Grüteke
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Mavo, HAVO
Beschrijving
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
12-2-2018
Met ingang van
1-8-2018
Referentienummer
MMS1
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Kom dan naar Melanchthon Mavo Schiebroek!

Ons aanbod:
We bieden een uitdagende functie als docent Nederlands (1,0 fte) op een mooie Rotterdamse school. Wij bieden jou de mogelijkheid om met onmiddellijke ingang te starten, zodat de sectie Nederlands in schooljaar 2018-2019 helemaal op elkaar is ingespeeld. In eerste instantie betreft het een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling en een uitdagend carrièreperspectief. Jouw salaris wordt bepaald op basis van de CAO VO. Jouw werkervaring en diploma’s bepalen het salarisniveau. Inschaling in LC behoort tot de mogelijkheden en daarnaast is het mogelijk om door te groeien naar een LD-schaal. 

Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een hecht team waarin gezamenlijk hard wordt gewerkt. Voor nieuwe docenten is goede persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Melanchthon Mavo Schiebroek is sinds 2013 gevestigd in een prachtig gebouw in een rustige woonwijk. Het onderwijs is kleinschalig, degelijk en uitdagend met ruimte voor eigen initiatieven. Er is veel persoonlijke aandacht voor zowel leerlingen als medewerkers. Je maakt deel uit van een professioneel en hecht mavo-team.

Onze wens:
Wij zijn op zoek naar een ervaren en tweedegraads bevoegde docent Nederlands die stevig in zijn of haar schoenen staat. Jij bent voor ons de ideale kandidaat wanneer je passie hebt voor leerlingen en voor je vak. Daarnaast ben je liefst op korte termijn óf anders ten minste per 1-8-2018 beschikbaar om bij ons aan de slag te gaan!
 
We leren jou graag kennen! Stuur je gegevens aan ons op en we zullen op korte termijn contact met je opnemen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Overige of Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.