Vacature Groepsleerkracht groep 7-8 in Amsterdam

Onderwijs

Over 8e Montessorischool Zeeburg

Naam school
8e Montessorischool Zeeburg
Contactpersoon
Mevr. H. de Vries
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Over de 8e Montessorischool Zeeburg
De 8e Montessorischool is een moderne Montessoribasisschool in het Oostelijk Havengebied met ca. 370 kinderen. Onze leerlingpopulatie is een afspiegeling van de Amsterdamse samenleving. We werken met heterogene groepen van twee jaargroepen in de klas, zodat de kinderen elkaar kunnen helpen en inspireren. In de onderbouw werken we thematisch vanuit de leerlijnen jonge kind; in de groepen 3-8 werken we met methodes, die we waar mogelijk verrijken met concreet (Montessori-) materiaal. Betrokkenheid en samenwerking zijn belangrijke waarden binnen onze school, zowel in ons contact met kinderen en hun ouders als binnen het team.
Voor meer informatie zie onze website www.8emontessorischool.nl

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 7-8 
Plaatsingsdatum
9-2-2018
Met ingang van
5-3-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
De 8e Montessorischool Zeeburg zoekt met ingang van 5 maart 2018 tot aan de zomervakantie een leerkracht voor groep 7/8 voor de wtf van 0.4 (maandag en dinsdag) .

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij zoeken voor groep 7/8 een enthousiaste leerkracht die bij voorkeur Montessori geschoold is, maar tenminste de Montessoripedagogiek een warm hart toedraagt. Die samen met het team werkt aan de ontwikkeling van onze kinderen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je motivatiebrief met CV ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk op directie@8emontessorischool.nl ter attentie van Holga de Vries, directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.