Vacature Onderwijsassistent / 'buschauffeur' in Laren

Onderwijs

Over Florencius

Naam school
Florencius
Contactpersoon
Dhr. Kets
Plaats
Laren
Type onderwijs
Particulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Florencius is een particuliere basisschool met 3 vestigingen: in Laren, in Amstelveen en m.i.v. september in Haarlem. Door uit te gaan van de talenten van ieder kind en een positieve benadering, halen wij het beste in kinderen naar boven. Hierbij gaan we niet alleen uit van de cognitieve ontwikkeling van ieder kind (IQ), maar juist ook van zijn/haar andere intelligenties: SQ (spirituele intelligentie), EQ (emotionele intelligentie) en de FQ (fysieke intelligentie.

In nauw contact met met het kind en zijn/haar ouders maken wij een individueel ontwikkelplan, waarin we de talenten en aandachtspunten beschrijven van ieder kind. Op grond van deze talenten en aandachtspunten stellen we vervolgens samen korte en lang termijndoelen vast, waardoor ieder kind eigenaar van zijn/haar eigen leerproces wordt. Bij dit leerproces wordt het kind begeleid door een bruisend team van (vak)leerkrachten, onderwijsassistenten en specialisten. Bovendien creëren we ideale condities om bovenstaande in de praktijk te kunnen brengen: we werken in kleine groepen (1 op 8 begeleiding) in een prachtig schoolgebouw in een mooie omgeving.

Florencius biedt aan zijn personeel uitgebreid ontwikkelperspectief en goede arbeidsvoorwaarden.  

 

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent / 'buschauffeur' 
Plaatsingsdatum
9-2-2018
Met ingang van
5 maart 2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Wat zoeken wij?
Wij zijn met spoed op zoek naar een bevlogen onderwijsassistent met goede auto-rijvaardigheden die ons team op korte termijn (bij voorkeur vanaf 5 maart 2018 a.s.) kan komen versterken. 

Wat ga je doen?
Een onderdeel van je werkzaamheden op onze bijzondere school/scholen zal namelijk bestaan uit het vervoeren van kleine groepjes leerlingen van Laren naar Amstelveen en daarna van Amstelveen naar Laren aan het begin van de schooldag (en aan het eind van de schooldag vice versa). Tussen deze rij-activeiten door, zul je leerkrachten ondersteunen en met hele kleine groepjes kinderen (individueel) werken.

Wanneer?
Het betreft een tijdelijke vacature (met uitzicht op vast) van 0,6-1,0 fte. In overleg met jou bekijken we of het nodig is dat het een fulltime-baan wordt of dat we met minder (0,6 fte) uit kunnen (en op welke dagen dat dan zou zijn).

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij zoeken iemand met als opleidingsniveau Onderwijsassistent Niveau 4. Ervaring als onderwijsassistent en goede beheersing van de Engelse taal is een pré, enige ervaring met autorijden is een 'must'.
Daarnaast is het belangrijk dat je over goede sociale, pedagogische vaardigheden beschikt. De mooiste gesprekken met leerlingen vinden namelijk in de bus plaats.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP
Arbeidsvoorwaarden
Florencius hanteert betere arbeidsvoorwaarden dan je in het regulieren onderwijs zult treffen! We hanteren salarisschalen die net iets boven de schalen van het reguliere onderwijs liggen. Daarnaast hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Het belangrijkst is echter dat je komt te werken in een enthousiast, jong team, waarin we vol passie en met een hoop humor aan de ontwikkeling van kinderen en van ons zelf werken.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geĂ¯nteresseerd?

Stuur dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 16 februari je cv en begeleidende brief naar g.kets@florencius.nl of bel 0610433151.
In de week van 19 februari zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Indien mogelijk plannen we nog een meedraaidag, inclusief een tweede gesprek in. Bovendien behoort een referentiecheck tot de procedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.