Vacature Pabo docent of docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Over Slinge

Naam school
Slinge
Contactpersoon
Dhr. K. de Haij
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De stichting LMC voert het bevoegd gezag over 28 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van vwo tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.100 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Vacature

Functietitel
Pabo docent of docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
31-1-2018
Met ingang van
1 april 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,84
Aantal uren
21
Omschrijving

Het nieuwe Vak College Zuidrand is op zoek naar een gedreven docent, met een bevoegdheid (of studerende daar voor) voor het vak Nederlands. Ook docenten met een PABO opleiding die verder willen studeren komen in aanmerking.
Het Vak College Zuidrand is hard bezig te transformeren naar een school met een rooster en curriculum dat aansluit bij de leerbehoeften van haar leerlingen. De leerlingen populatie is een mooie doorsnede van de bevolking van Rotterdam-zuid. Op dit moment werken wij nog met een traditioneel rooster. Per schooljaar 2018/2019 gaan wij werken met een flexibel rooster en hebben wij “een dag leren in de praktijk”, onderwijs dat aansluit bij de praktische instelling die veel van onze leerlingen eigen is.
Wil je meebouwen aan de ontwikkeling van onze prachtige school, ben je iemand die met het team de schouders wil zetten onder deze nieuwe ontwikkeling, dan ga ik heel graag met je in gesprek.

De vacature is voor 21 lesuren (inclusief een mentoraat) of 20 lesuren (zonder mentoraat)
De maandag is lesvrij.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
2e graads Nederlands of PABO (bereid een verdere opleiding te volgen)

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO-VO
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat hier om een tijdelijke functie tot 1 augustus 2018. Vanaf 1-8-2018 zal de school bij benadering 30 lesuren voor het vak Nederlands vacant hebben.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Gelieve te reflecteren via Meesterbaan
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.