Vacature Docent Engels 2e graad in Helmond

Onderwijs

Over Jan van Brabant College

Naam school
Jan van Brabant College
Contactpersoon
Mevr. Ruijsink
Plaats
Helmond
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, Mavo, HAVO, VWO
Beschrijving

Het Jan van Brabant College bestaat uit 2 zelfstandige scholen: de vestiging Molenstraat en de vestiging Deltaweg met de nevenvestiging Wethouder Ebbenlaan (de Cajuit), Eerste Opvang Anderstaligen (EOA). De vestiging Molenstraat biedt mavo/vmbo-tl, havo, vwo en Tweetalig Onderwijs in het havo en vwo aan. De vestiging Deltaweg biedt naast mavo/vmbo-tl / gl LeerWegOndersteunend Onderwijs (LWOO) aan. Beide scholen opereren onderwijskundig zelfstandig en kunnen bogen op een rijke en wijze onderwijshistorie.

The Jan van Brabant College vestiging Molenstraat also offers bilingual (EN-NL) education at havo and vwo level. The Jan van Brabant College vestiging Molenstraat is constantly on the look out for English native or near-native speaker teachers of many different subjects, to work at our school. Native or near-native speakers are especially welcome to apply.

Het Jan van Brabant College stelt zich ten doel kwalitatief hoogstaand openbaar voortgezet onderwijs in Helmond en regio te verzorgen. Dit houdt in, dat leerlingen van allerlei levensbeschouwelijke richtingen tot de school worden toegelaten op voorwaarde, dat zij aan de geldende toelatingsnormen voldoen. Op een positieve en bewuste manier in saamhorigheid omgaan met elkaar, met de omgeving en de algemeen geldende normen en waarden, staat binnen onze scholen voorop. Kwaliteit, professionaliteit, respect voor elkaar toegankelijkheid, zorg, cultuur en tweetalig onderwijs zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. 
 
Bij de medewerkers van het Jan van Brabant College staan de kwaliteit van het onderwijs en het welzijn van onze leerlingen voorop. Goede communicatie, openheid en dialoog zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Door op school het respect voor elkaar centraal te stellen en te benadrukken, wordt een prettig en veilig schoolklimaat gecreëerd, waarbinnen jongeren zich ten volle kunnen ontplooien.
 
Natuurlijk zijn behalve de kwaliteit van het onderwijs ook goede, overzichtelijke en duurzaam ingerichte gebouwen, waar het individu altijd duidelijk zichtbaar blijft, van cruciaal belang.

 

 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graad 
Plaatsingsdatum
13-1-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,80
Omschrijving
Ter vervanging van ziekte zijn wij voor de vestiging Deltaweg (VMBO TL/GL) met spoed op zoek naar een tweedegraad docent Engels voor ongeveer 0,80 fte. De vervanging duurt in ieder geval tot het einde van het schooljaar. In combinatie met twee leraren Engels zal de vacature flexibel ingevuld worden. Denk daarbij aan zowel zelf lessen geven, fungeren als tweede man/vrouw in de les, het geven van (individuele) begeleiding aan leerlingen e.d.

De lessen zijn verdeeld over meerdere leerjaren, dus ook de eindexamenklassen. Ervaring met examenklassen is een vereiste.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
2e graad bevoegdheid Engels. Ervaring met lesgeven aan eindexamenklassen. Affiniteit met doelgroep VMBO.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.