Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Vossius Gymnasium

Naam school
Vossius Gymnasium
Contactpersoon
Dhr. J. van Muilekom
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Gymnasium
Beschrijving
Relatief kleine school, gelegen in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Het is een school voor kinderen die het leuk vinden om (meer) te leren. Een goede sfeer is hiervoor belangrijk. Er is veel aandacht voor leerlingbegeleiding. Er is een breed kunst- en cultuuraanbod.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
12-1-2018
Met ingang van
half maart 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ongeveer 0,4
Aantal uren
ongeveer 12
Omschrijving
Vanwege het aanstaande Zwangerschaps- en Bevallingsverlof van twee collega’s Nederlands heeft het Vossius Gymnasium voor de periode half maart 2018 tot half december 2018 een tijdelijke vacature; mogelijk is daarna nog sprake van vervanging vanwege ouderschapsverlof.
Er zijn ongeveer 12 lesuren beschikbaar die op twee dagen kunnen worden ingeroosterd. Tot aan de zomervakantie gaat het om lessen in de klassen 1, 3 en 4, met grote voorkeur op dinsdag en donderdag. Voor de periode daarna gaat de keuze van lessen en lesdagen in overleg.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een eerstegraads opgeleide docent, met tenminste enige leservaring; ook tweedegraads leraren kunnen zich vrij voelen te solliciteren. De sectie Nederlands zal zorgdragen voor de nodige inhoudelijke begeleiding; ook is er algemene pedagogisch-didactische en organisatorische ondersteuning beschikbaar.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB dan wel LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een inschaling in LB dan wel LC en een tijdelijke arbeidsovereenkomst vanwege vervanging. 

Het Vossius Gymnasium bevindt zich aan de Messchaertstraat 1 in Amsterdam (-Zuid). De school is goed met openbaar vervoer bereikbaar, ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand zowel van de treinstations Amsterdam-Zuid als Amsterdam-Rai. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Belangstellenden kunnen een sollicitatiebrief met cv tot en met dinsdag 23 januari 2018 richten aan sollicitatie@vossius.nl, t.a.v. Drs J. van Muilekom, rector. Bij hem kunt u ook telefonische inlichtingen over de functie verkrijgen ( 020-6620934).
Algemene informatie over het Vossius Gymnasium vindt u verder via www.vossius.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.