Vacature Docent kunstvakken en techniek in Rotterdam

Onderwijs

Over Carré College

Naam school
Carré College
Contactpersoon
Mevr. van lent
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Carré College verzorgt onderwijs aan VMBO BBL/KBL/GL leerjaar 1 t/m 4. In de bovenbouw kan er gekozen worden voor Economie&Ondernemen , Zorg en Welzijn en intersectoraal Technologie en Commercie. Daarnaast verzorgt het Carré onderwijs aan anderstalige leerlingen van 12 tot 16 jaar die sinds kort in Nederland verblijven. Het accent wordt gelegd op beheersing van de Nederlandse taal en rekenen.  Dit wordt gerealiseerd door 14 tot 18 uur Nederlandse les in de week.
Carré College is een multiculturele school. Het is een echte Rotterdamse binnenstadschool. Er wordt dan ook veel tijd en energie in de leerlingen gestoken. D.m.v. kleine klassen (14-20 leerlingen), ondersteuning een Zorg en Advies team, gedifferentieerd werken en Remidial Teaching proberen wij de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden.

Carré College is aangesloten bij LMC Rotterdam. Onder dit bestuur vallen nog 24 scholen uit Rotterdam uiteenlopend van praktijkonderwijs tot HAVO/VWO. Een fulltime baan bestaat uit 24 lessen van 50 minuten. De overige tijd kan worden besteed aan algemene schooltaken en voorbereidingstijd.

Vacature

Functietitel
Docent kunstvakken en techniek 
Plaatsingsdatum
12-1-2018
Met ingang van
01-02-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0.16
Aantal uren
4
Omschrijving
Het betreft een vacature voor onze ISK 16+ afdeling voor zowel kunstvakken als techniek

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Pabo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.