Vacature Docent Nederlands 1e of 2e graad in Nijmegen

Onderwijs

Over Canisius College

Naam school
Canisius College
Contactpersoon
Mevr. N. Alards
Plaats
Nijmegen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, HAVO, VWO, Gymnasium
Beschrijving
Het Canisius College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Jonge mensen opleiden én begeleiden naar volwassenheid. Dat is de belangrijkste taak van het Canisius College. Alles draait er om de leerling. Modern en effectief onderwijs, persoonlijke vorming en een uitgebreide leerlingenzorg staan centraal in onze benadering.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e of 2e graad 
Plaatsingsdatum
11-1-2018
Met ingang van
7 maart 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ongeveer 0,7500
Aantal uren
18 à 19 lesuren
Omschrijving
Het Canisius College is een school voor vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. Wij willen jonge mensen inspireren om kritisch te denken en te onderzoeken wie zij willen zijn in dit leven. Dit doen wij door leerlingen een veilige leefomgeving te bieden waarin ze gekend en gezien worden en zich geborgen voelen. Wij bieden structuur en duidelijkheid, spreken leerlingen aan op hun talent en stimuleren dit talent.
 
De Scholengroep Rijk van Nijmegen is een bestuurlijk samenwerkingsverband van een aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: het Canisius College, het Kandinsky College, de Jorismavo, het Pontem College, het Rijks vmbo campus en de NSG Groenewoud.
 
Het Canisius College, zoekt zo spoedig mogelijk een enthousiaste collega voor:
Docent Nederlands (1e of 2e graad)
 
Jouw profiel
Om van deze functie een succes te maken is het van belang dat je communicatief vaardig bent, kwaliteitsgericht en hart voor de leerling hebt. Je beschikt over gedegen vakinhoudelijke kennis en draagt bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat. Tevens ben je flexibel, oplossingsgericht, stressbestendig en pro actief. Je ziet het als een uitdaging om samen met je leerlingen en je team een goed onderwijsresultaat neer te zetten.
 
Wij bieden
Je maakt onderdeel uit van een grote en gevarieerde sectie. Door de mooie mix van verschillende leeftijden is het mogelijk om elkaar te inspireren en te ondersteunen. In de sectie wordt gewerkt met methoden die een digitale component hebben.
Zowel kandidaten met een 1e graad, 2e graad of 2e graad bevoegdheid die in opleiding zijn voor hun 1e graad bevoegdheid worden uitgenodigd om te solliciteren. De reden hiervan is dat de vacature bestaat uit 14 uur onderbouw en 4 uur bovenbouw. Tevens behoort een mentoruur tot de mogelijkheden.
Elke nieuwe college wordt bij de start begeleid door de collega’s uit de sectie en je krijgt ondersteuning van een interne coach.
Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervangin van ziekte. De totale omvang betreft ongeveer 18 lesuren. Afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je ingeschaald binnen de CAO-VO.
 
Meer informatie
Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natasja Alards (P&O adviseur), telefoonnummer:024-3816816, e-mailadres n.alards@canisiuscollege.nl.
Tevens is meer informatie te vinden op onze website en te zien op https://www.youtube.com/watch?v=BgOU2pmV__U
 
Je sollicitatie
Je kunt uiterlijk tot en met 21 januari 2018 uitsluitend via onderstaande link reageren ter attentie van  Natasja Alards.                                                          
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.