Vacature Docent Nederlands 2e graads in Rotterdam

Onderwijs

Over De Theater havo/vwo

Naam school
De Theater havo/vwo
Contactpersoon
Mevr. T. van Veelen
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
HAVO, VWO
Beschrijving
De Theaterhavo/vwo is een initiatief van Hofplein Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs en startte in schooljaar 2005/2006. Het is een kleine school met een intieme sfeer waar docenten en leerlingen op een persoonlijke manier met elkaar omgaan. De opleiding is bedoeld voor leerlingen die graag bezig willen zijn met theater, film of vormgeving en die het leuk vinden hun havo/vwo-opleiding te combineren met intensieve theater-, film- of vormgevingslessen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-1-2018
Met ingang van
1 februari 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Aantal uren
15
Omschrijving
Per 1 februari 2018 is De Theaterhavo/vwo op zoek naar een:
 
-      Docent Nederlands, 15 lesuur per week in de onderbouw / 0,6 fte (m/v, 2e graads, bij voorkeur beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag)
   
Geboden:
Een afwisselende baan bij een dynamische school, gedreven collega’s en zeer gemotiveerde leerlingen. Inschaling is conform de cao voortgezet onderwijs.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
We zoeken een enthousiaste en flexibele docent Nederlands die over uitstekende didactische vaardigheden beschikt en met aantoonbare ervaring op Havo- en Vwo-niveau. Gezien het specifieke karakter van de school is affiniteit met theater, kunst en cultuur gewenst. Specifiek voor het vak Nederlands zijn we op zoek naar een docent met liefde voor boeken en passie voor het vak en de taal. Verder is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, gestructureerd en een aanpakker bent, met een visie op leerlijnen en het taalbeleid. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contactinformatie:
Geïnteresseerd? Stuur zo spoedig mogelijk een sollicitatiebrief voorzien van een cv per mail naar locatieleider Burt Aurik: b.aurik@hofpleinrotterdam.nl.
 
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met locatieleider Burt Aurik: b.aurik@hofpleinrotterdam.nl.
 
Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.