Vacature Docent Nederlands als tweede taal in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands als tweede taal 
Plaatsingsdatum
18-12-2017
Met ingang van
15-12-2017
Referentienummer
2759
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,25
Omschrijving
Heb jij een onderwijsbevoegdheid Nederlands en heb je affiniteit met het praktijkonderwijs en anderstalige leerlingen Wil je tijdelijk parttime aan de slag in Deventer Ben jij een goede coach voor onze jongeren en bereid om net dat stapje extra te zetten zodat ze vol vertrouwen de stap naar de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding kunnen zetten Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent NT2 begeleid je een kleine groep anderstalige leerlingen die gebaad zijn bij extra ondersteuning op het gebied van de Nederlandse taal. De leerlingen komen uit diverse klassen en variƫren in leeftijd van 12- 18 jaar. De vacature betreft 10 klokuren verdeeld over vier werkdagen.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een pabodiploma. Bij voorkeur heb je ervaring met NT2.
Je bent gepassioneerd en enthousiast over je vak. Daarnaast houd je van een uitdaging, ben je niet bang om fouten te maken en durf je kritisch te kijken naar eigen functioneren. Samenwerken past goed bij jou en je bent altijd bezig met (zelf)ontwikkeling.

Jouw werkplek
Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een algemeen bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. De instelling bestaat uit zes relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in de stad en gemeente Deventer aanbieden.
Arkelstein is de school voor praktijkonderwijs van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer.
Praktijkonderwijs laat zich het best beschrijven als 'werkend leren' en 'lerend werken'. Arkelstein ontwikkelt talent voor werken. We werken constant aan verbeteringen onder het motto van de stichting LeerKRACHT "Elke dag samen een beetje beter".

Onze kernambities
  • iedere leerling haalt zijn / haar top (persoonlijk excelleren)
  • alle leerlingen een individueel ontwikkeltraject (talentontwikkeling)
  • alle leerlingen na hun schooltijd op Arkelstein aan het werk (reguliere of beschermde werkplek) of naar een vervolgopleiding (volledig of in combinatie met werk.)

Ons aanbod
Wij bieden een tijdelijk, parttime baan van 0,25 fte (10 klokuren) tot 1 augustus 2018.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Arkelstein is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, dat met zes scholen in de stad Deventer het voortgezet onderwijs verzorgt. Het Etty Hillesum Lyceum maakt op zijn beurt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij
Mevr. L. Suurd (teamleider), telefonisch bereikbaar op 0570 - 504 600.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 3.978,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.